Mellfelvarrás Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Minden nő tisztában van azzal, hogy a méretét és formáját illetően is tetszetős kebleknek az élet minden területén meg lehet tapasztalni az előnyeit. A végleteket természetesen ezen a területen érdemes kerülni, így a túl kicsi, vagy zavaróan nagy mellek helyett a legtöbben a testalkatukhoz tökéletesen illeszkedő és csábos dekoltázst nyújtó formákat szeretnék magukénak tudni.

Ön mire kíváncsi?

A mellfelvarrásról általában

Miért ez a legjobb megoldás?

A mellfelvarrás műtét menete

Mellfelvarrás előtte-utána képek

Mellfevarrás után

Mellfelvarrás vélemények

Mellfelvarrás árak

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Tény azonban, hogy álomszerű mellekkel csak keveseket áld meg a természet. Még akik fiatalként meg is tapasztalják az ezek által nyújtott magabiztosságot, a későbbiekben sajnos ők is elégedetlenné válhatnak azzal, ahogy remek adottságaik az idő múlásával eltűnnek.

A súly ingadozása, a várandósság és a szoptatás időszaka, valamint a gravitáció egyértelmű hatással vannak a keblekre. A megnyúlt szövetek korántsem mutatnak szépen, és az eredendően nagy méretek esetében csak még szembetűnőbb a változás, még látványosabb a megereszkedés.

A megereszkedett keblekre kizárólag a mellfelvarrás jelenthet ideális megoldást

Sok helyen lehet olvasni olyan mellfeszesítő csodakészítményekről, melyek a bőr feszességét hivatottak helyreállítani ezen az elég érzékeny területen, ahol a bőr is igen vékony és kevés benne a faggyúmirigy.

Bár vannak olyan krémek, melyek teltebb, dúsabb látványt adnak a melleknek, hiszen hidratálják azt és óvják a kiszáradástól, nem igazán érdemes abban bíznunk, hogy a megereszkedett mellek kérdését bármilyen krém meg fogja oldani.

Egyértelműen ajánljuk Önnek a mellfelvarrást, ha

  • megereszkedett a keble,
  • mellei meglehetősen lógnak,
  • úgynevezett csőmellel rendelkezik,
  • a mellei feltűnően aszimmetrikusak.

A korszerű plasztikai eljárásoknak köszönhetően már rutin műtét keretein belül megvalósíthatóak a célok, ráadásul a hegvonal nem lesz feltűnő még a strandon, bikiniben sem.

Ha magára ismert a fenti felsorolás alapján, olvasson tovább és ismerje meg, milyen eredményre számíthat egy mellfevarrás műtét után!

A mellfelvarrással kapcsolatos plasztikai területek

Implantátum beültetése

Mellbimbó plasztikája

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett mellfelvarrás műtétekhez köthetőek.

Mellfelvarrás előtte-utána képek

Mellfelvarrás után

A felesleges bőr eltávolítása után a keblek a kívánt magasságban kerülnek rögzítésre, majd a műtétet követően pár hétig egy speciális kompressziós melltartót kell viselni. Ez többféle célt is szolgál. Egyrészt segíti a szövetek letapadását, másrészt a gyógyulás folyamatát is megkönnyíti. Amennyiben implantátum beültetésére is sor került, úgy annak kívánt helyen történő rögzülését is előmozdítja a speciális ruhanemű.

Az operációt követően munkavégzés jellegétől függően akár már egy hét múltán vissza lehet térni a teendőkhöz. A keblek körülbelül egy hónap után érik el végleges formájukat. Mivel műtétről van szó a mellfelvarrás esetében, így utána természetesen kímélő életmód javasolt. A plasztikai sebésszel történő konzultáció során arról is szó lesz, hogy milyen tanácsokat érdemes betartani a mihamarabbi, zökkenőmentes felépülés érdekében.

Mellfelvarrás vélemények

A véleményeket követően fényt derítünk arra is, hogy mennyibe kerül egy mellfelvarrás​ műtét. 

A mellfelvarrás ára

Klinikánkon egy mellfelvarrás műtét kedvezményes ára 785 000 és 1 380 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!