Mellrekonstrukció

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit egy személyes konzultáció keretében!

A mellrekonstrukciós műtétet a legtöbbször masztektómia teszi indokolttá, amikor az egyik, esetenként akár mindkét mell teljes eltávolítására kerül sor.

Ez egy olyan beavatkozás, pontosabban beavatkozás-sorozat, amely során implantátum vagy saját zsírszövet segítségével helyreállításra kerül mell formája, illetve egy későbbi időpontban szükség szerint a mellbimbó és a mellbimbóudvar.

Részletes és pontos válaszokat kaphat Magyarország egyik legnevesebb és legmegbízhatóbb plasztikai sebészeti klinikájától.

Mely esetekben van szükség mellrekonstrukcióra?

A mellrekonstrukció esetében a műtéti úton eltávolított mell újraépítése a cél, legyen szó akár teljes, akár részleges eltávolításról. A masztektómiát követő helyreállítás során teljesen új mellforma is kialakítható, illetve a meglévő mellhez való igazítás is szinte tökéletes hasonlóságot eredményez

A műtét menete

Amennyiben egy mell került eltávolításra, a sebészek gondosan felmérik a megmaradt mellett, és ahhoz igazítva, tükrösen alakítják ki a mellformát és a méreteket. Ehhez a legtöbbször implantátumot alkalmaznak, ritkábban elegendő zsírszövet is lehet a test más tájékán. A tartósság és a pontos méretezés miatt elsősorban az implantátumos helyreállítás ajánlott.

Mindkét mell eltávolítása esetén többszöri konzultáció és vizsgálat kellhet ahhoz, hogy a sebésszel közösen meghatározzák, hogy pontosan milyen lehetőségek vannak. Ez egy rendkívül komplex folyamat, mivel itt nem csak az új mellforma kialakítására van szükség, hanem a megfelelő méret, illetve a mellbimbók megfelelő elhelyezésével is számolni kell. 

A mellrekonstrukció ára

A mellrekonstrukció ára 2.700.000 forint kedvezményesen 3.000.000 Ft helyett. Minden esetben egyéni árajánlatot készítenek, mivel több műtétre is szükség lehet.

Ezen beavatkozás esetén a konzultáció ára 39.000 forint.

Mellplasztika műtétek 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? Kérjen időpontot mellrekonstrukció konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.