Vádliplasztika
Vádli nagyobbítás implantátummal - Menete, Árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Vannak olyan testrészeink, melyek formáján még intenzív testmozgással is nagyon nehéz változtatni. Többek között ilyen a vádli is, melyre kifejezetten nehezen lehet izmot felszedni.

A vádliplasztika implantátum beültetésével teszi lehetővé, hogy formásabb legyen ez a testrészünk is, ráadásul akkor is remek választásnak bizonyul a beavatkozás, ha sérülésből, balesetből adódóan aszimmetria tapasztalható a két láb között.

Az eljárásnak köszönhetően a vádlik teltebbek, formásabbak lesznek, amely egyértelműen jó hatással lesz az önbizalomra és a magabiztosságra is.

Vádliplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Vádliplasztika előtt

A műtétet egy ingyenes szakmai konzultáció előzi meg, mely során a műtétet végző plasztikai sebész részletesen megvizsgálja azt a területet, amelyen a beavatkozást fogja végezni.

A konzultáció során kiválasztásra kerülnek az implantátumok, és a vádliplasztika minden részletéről, valamint a felépülés időszakáról is megkapja a szükséges információkat.

A laborvizsgálatok mellett EKG-ra biztosan szükség lesz, de a szedett gyógyszerek, vagy az Ön altatással kapcsolatos tapasztalatai függvényében egyéb vizsgálatokat is javasolhat sebésze, természetesen egyéni adottságait szem előtt tartva.

Vádli nagyobbítás implantátummal - műtét menete

Az altatásban végzett operációhoz - hasonlóan, mint egy combplasztika vagy zsírleszívás beavatkozásnál- egy órás műtét szükséges, mely során a plasztikai sebész a térdhajlatban fogja ejteni a bemetszést, így az a gyógyulást követően szinte láthatatlan lesz.

A körülbelül 4 centiméteres bemetszésen keresztül juttatja be az implantátumot a vádli magasságába, mégpedig közvetlenül az izomzat fölé.

Miután a sebész meggyőződött arról, hogy megfelelő helyen vannak ezek az implantátumok, és szimmetrikus a két láb, öltésekkel zárja a területet, majd egy szorítókötés kerül a lábra. Ennek az a célja, hogy megfelelő helyen rögzüljenek az implantátumok, és a bőr is gyorsabban letapadjon.

A napjainkban használt implantátumok kimagasló minőségüknél fogva már nem szorulnak cserére. Férfiak esetében az anatómiai implantátumok, nőknek pedig az orsó alakúak az ajánlottak a kívánt forma eléréséhez.

Vádliplasztika után

A beavatkozást követően körülbelül három hétig feszítő érzésre lehet számítani, ez azonban megszűnik. Foglalkozásától függően akár már két hét múlva újra munkába állhat, ám egy hónapig még nem szabad nagyobb mértékű megterhelésnek kitenni a lábakat.

Javasolt a minél több pihenés és a sportolás időleges elhagyása. Egy hónap múlva fokozatosan vissza lehet térni a testmozgáshoz, egészen addig azonban szorító fásli viselése javasolt.

Jó szolgálatot tehetnek a gyógyulás idején a hegkezelő krémek, melyek elősegítik a felépülést, és a műtéti hegek elhalványításáról is gondoskodnak. Körülbelül három hónap múltán éri el a vádli végleges formáját, a telt, formás idomoknak köszönhetően pedig garantáltan növekedni fog majd önbizalma.

A vádliplasztika nemtől függetlenül lehetővé teszi, hogy a lábszár formás, testalkathoz jobban passzoló legyen.

Vádliplasztika árak

Klinikánkon egy vádliplasztika műtét kedvezményes ára 930.000 és 1.000.000 forint között mozog.

A végső ár, melyet az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek, minden díjat tartalmaz, így a megbeszélteken felül semmilyen pluszköltség nem fogja terhelni.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes vádliplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Vádliplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.