Főoldal Alakformálás Combplasztika

 

Mi az a combplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

40 éves kor alatt sok esetben elegendőnek bizonyul a kívánt eredmények eléréséhez a zsírleszívás. Az évek előrehaladtával azonban már nem csak a súlyproblémák hatása mutatkozik meg a combok állapotán, hanem bizony a kort sem lehet letagadni. Ilyenkor szakembereink a megnyúlt bőrt is eltávolítják a zsírszövet mellett, sőt megemelik a bőrt, ezzel formássá és feszessé varázsolva a lábakat.

BudapestPlasztika - Combplasztika

Az altatásban végzett, körülbelül két-három órán keresztül tartó beavatkozás során a bemetszéseket rejtetten ejtik sebészeink, mégpedig az ágyékban, így annak nyomai strandon sem lesznek észrevehetőek. Bár az eredmények már azonnal láthatóak, de a gyógyuláshoz, és a comb végleges formájának kialakulásához még körülbelül egy hónap szükséges.

Esetenként előfordulhat, hogy utólagos korrekciós műtétre lesz szükség, de ez általában azoknál a pácienseknél szokott előfordulni, akiknél tetemes méretű beavatkozást követel meg a testrész állapota.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Az altatásban végzett combplasztika előtt is el kell végezni azokat a szokásos vizsgálatokat, amelyekre minden plasztikai műtét esetében sor szokott kerülni, így nem maradhat el az EKG, a röntgen, és természetesen a labor sem, de érdemes tájékoztatnia szakembereinket a szedett gyógyszerekről, az esetleges érzékenységről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól.

Zsírleszívás combról

Hol kell elvégeztetnem ezeket a vizsgálatokat?

Mivel munkánk során gyakran találkozunk elfoglalt, minimális szabadidővel rendelkező páciensekkel, így pontosan tudjuk, hogy az időkihasználás, és a gördülékeny vizsgálatok milyen fontos szerepet töltenek be a műtét mellett döntők életében. Éppen ezért a Budapesti Plasztikai Intézetben arra törekszünk, hogy az időpontok rugalmasan kezelésével is teljes körű, pácienseink igényeihez igazodó szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésre.

Budapest Plasztika - Külső comb plasztikája

Várható eredmény

Mi fog történni a combplasztika műtét után?

A combplasztikai beavatkozást követően azonnal egy szorítóruhát kap majd páciensünk, amit körülbelül másfél hónapon keresztül kell viselnie. Ennek célja, hogy a bőr könnyebben letapadjon, és a gyógyulás folyamata is felgyorsítható legyen.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Közvetlenül a műtét után legalább két éjszakát érdemes Klinikánkon töltenie, ahol a legnagyobb kényelemben élvezheti az ellátást, természetesen folyamatos orvosi felügyelet mellett. A műtét végeztével behelyezett drain cső a keletkezett váladék elvezetéséről gondoskodik, ezt a kórházi tartózkodás időtartama alatt el is távolítjuk.

Combplasztika

Mire érdemes odafigyelni?

Fontos, hogy legalább egy hónapig ne végezzen fizikai munkát, és a sportoláshoz is csak fokozott intenzitással térjen vissza. A műtéti hegek idővel elhalványodnak, a végeredmény pedig a testalkathoz illeszkedő formás, feszes comb, melynek köszönhetően visszanyerheti korábbi önbizalmát

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

 • Mindennel elégedett voltam. Nagyon köszönöm a figyelmességet, kedvességet, szakmai hozzáértést.
  S. Kata
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Nagyon régóta elégedetlen voltam a melleimmel,kis mérete miatt önbizalom hiányban szenvedtem. Elhatároztam hogy mindenképpen megműttetem magam.Internetes oldalakon próbáltam információt gyűjteni. Így találtam rá a Budapest Plasztika hirdetésére. Időpontot kértem,nagyon kedvesen fogadták jelentkezésemet,és felmerülő kérdéseimet. Orvosom személye nagyon szimpatikus,és magabiztos volt. A műtét tökéletesen sikerült,nagyon boldog vagyok az új melleimmel,visszanyertem nőiességemet. Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a Budapest Plasztikai Intézet dolgozóinak, kedvességükért, figyelmességükért, segítőkészségükért.
  Mónika
 • Nagyon örülök, hogy titeket választottalak! Mindennel maximálisan meg voltam, vagyok elégedve. Az ápolónők és Ti is mindig kedvesek voltatok,és segítőkészek.Bármikor hívhattalak téged is, ha valami miatt megijedtem, és kérdésem volt. A Doktor úr.. ő egy igazi kincs  Amikor először ott voltam a konzultáción, bár csúszásban voltak, nem siettetett, rázott le..Minden kérdésemre válaszolt, kedves, és barátságos volt. A munka amit végzett…nagyon, nagyon elégedett vagyok vele. Visszaadta az önbizalmamat! Köszönöm neki! Emellett a kórházatok könnyen megközelíthető, és nagyon szép!
  Anita
 • Decemberben voltam Önöknél először, majd január közepén.Köszönetet szeretnék mondani elsősorban az orvosomnak, Dr. Sobor Györgynek, aki visszaadta az életkedvemet,és széppé varázsolt.Hatalmas köszönettel tartozok az intézmény kedves dolgozóinak mert nagyon lelkiismeretesen foglalkoztak velem,és mindenben segítettek. Nagyon megkönnyítették a lábadozásomat! Bárki aki ilyen műtétre vállalkozik csak Önöket fogom ajánlani. Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖK MINDENT.
  Erzsébet
 
 

Kapcsolódó szakterületeink: