Főoldal Alakformálás Combplasztika

 

Mi az a combplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

40 éves kor alatt sok esetben elegendőnek bizonyul a kívánt eredmények eléréséhez a zsírleszívás. Az évek előrehaladtával azonban már nem csak a súlyproblémák hatása mutatkozik meg a combok állapotán, hanem bizony a kort sem lehet letagadni. Ilyenkor szakembereink a megnyúlt bőrt is eltávolítják a zsírszövet mellett, sőt megemelik a bőrt, ezzel formássá és feszessé varázsolva a lábakat.

BudapestPlasztika - Combplasztika

Az altatásban végzett, körülbelül két-három órán keresztül tartó beavatkozás során a bemetszéseket rejtetten ejtik sebészeink, mégpedig az ágyékban, így annak nyomai strandon sem lesznek észrevehetőek. Bár az eredmények már azonnal láthatóak, de a gyógyuláshoz, és a comb végleges formájának kialakulásához még körülbelül egy hónap szükséges.

Esetenként előfordulhat, hogy utólagos korrekciós műtétre lesz szükség, de ez általában azoknál a pácienseknél szokott előfordulni, akiknél tetemes méretű beavatkozást követel meg a testrész állapota.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Az altatásban végzett combplasztika előtt is el kell végezni azokat a szokásos vizsgálatokat, amelyekre minden plasztikai műtét esetében sor szokott kerülni, így nem maradhat el az EKG, a röntgen, és természetesen a labor sem, de érdemes tájékoztatnia szakembereinket a szedett gyógyszerekről, az esetleges érzékenységről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól.

Zsírleszívás combról

Hol kell elvégeztetnem ezeket a vizsgálatokat?

Mivel munkánk során gyakran találkozunk elfoglalt, minimális szabadidővel rendelkező páciensekkel, így pontosan tudjuk, hogy az időkihasználás, és a gördülékeny vizsgálatok milyen fontos szerepet töltenek be a műtét mellett döntők életében. Éppen ezért a Budapesti Plasztikai Intézetben arra törekszünk, hogy az időpontok rugalmasan kezelésével is teljes körű, pácienseink igényeihez igazodó szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésre.

Budapest Plasztika - Külső comb plasztikája

Várható eredmény

Mi fog történni a combplasztika műtét után?

A combplasztikai beavatkozást követően azonnal egy szorítóruhát kap majd páciensünk, amit körülbelül másfél hónapon keresztül kell viselnie. Ennek célja, hogy a bőr könnyebben letapadjon, és a gyógyulás folyamata is felgyorsítható legyen.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Közvetlenül a műtét után legalább két éjszakát érdemes Klinikánkon töltenie, ahol a legnagyobb kényelemben élvezheti az ellátást, természetesen folyamatos orvosi felügyelet mellett. A műtét végeztével behelyezett drain cső a keletkezett váladék elvezetéséről gondoskodik, ezt a kórházi tartózkodás időtartama alatt el is távolítjuk.

Combplasztika

Mire érdemes odafigyelni?

Fontos, hogy legalább egy hónapig ne végezzen fizikai munkát, és a sportoláshoz is csak fokozott intenzitással térjen vissza. A műtéti hegek idővel elhalványodnak, a végeredmény pedig a testalkathoz illeszkedő formás, feszes comb, melynek köszönhetően visszanyerheti korábbi önbizalmát

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületeink: