Combplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Amennyiben combunk állapotával nem vagyunk teljesen elégedettek, úgy 40 éves kor alatt sok esetben elegendőnek bizonyul a kívánt eredmények eléréséhez a zsírleszívás. Az évek előrehaladtával azonban már nem csak a súlyproblémák hatása mutatkozik meg a combok állapotán, hanem bizony a kort sem lehet letagadni.

Ön mire kíváncsi?

Előtte-utána képek

Combplasztika előtt

Combplasztika után

Combplasztika árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Ilyenkor szakembereink a megnyúlt bőrt is eltávolítják a zsírszövet mellett, sőt megemelik a bőrt, ezzel tökéletesen formássá és feszessé varázsolva a lábakat.

Az altatásban végzett, körülbelül két-három órán át tartó beavatkozás során a bemetszéseket teljesen rejtett területeken ejtik sebészeink. Ezek közé a területek közé tartozik például az ágyék. Ennek a precizitásnak köszönhetően az operáció nyomai strandon sem lesznek észrevehetőek.

Combplasztika műtét előtt

Az altatásban végzett combplasztikai operációk előtt is szükséges az EKG, a röntgen, és természetesen a laborvizsgálat, de érdemes tájékoztatnia szakembereinket az ön által szedett gyógyszerekről, az esetleges érzékenységről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól.

Mivel munkánk során gyakran találkozunk elfoglalt, minimális szabadidővel rendelkező páciensekkel, így pontosan tudjuk, hogy az időkihasználás, és a gördülékeny vizsgálatok milyen fontos szerepet töltenek be a műtét mellett döntők életében.

Éppen ezért a Plasztikai Sebészeti Centrum intézetében arra törekszünk, hogy az időpontok rugalmas kezelésével is teljes körű, pácienseink igényeihez igazodó szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésre.

 A konzultáció és a vizsgálatok időpontját is megpróbáljuk elsősorban az ön naptárához és szabadidejéhez igazítani, hogy ne kelljen a szükségesnél több időt távol lennie munkájától, családjától.

Combplasztika előtte-utána képek

Combplasztika után

Bár az eredmények már azonnal láthatóak lesznek, de a gyógyuláshoz, és a comb végleges formájának kialakulásához a műtét után körülbelül egy hónap szükséges.

A combplasztikai beavatkozást követően azonnal egy szorítóruhát kap majd páciensünk, amit körülbelül egy-másfél hónapon keresztül kell viselnie.

Ennek célja, hogy

  • a bőr letapadását jelentősen megkönnyítse,
  • a gyógyulás folyamata is felgyorsítható legyen,
  • valamint rögzítse a végleges formákat.

Közvetlenül a műtét után legalább két éjszakát érdemes Klinikánkon töltenie, ahol a legnagyobb kényelemben élvezheti az öt csillagos hotel szintű ellátást, természetesen folyamatos orvosi felügyelet mellett. A beavatkozás végeztével behelyezett drain cső a keletkezett váladék elvezetéséről gondoskodik, ezt a kórházi tartózkodás időtartama alatt el is távolítjuk.

A következő hetekben nagyon óvatosan érdemes mozognia, a lábat nagyobb mértékben megerőltető mozgást semmiféleképpen sem szabad végeznie.

A sok C-vitamin és az egészséges életmód a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében segít a gyógyulás folyamatát felgyorsítani, valamint a dohányzás elhagyása is jó döntésnek bizonyulhat. Hiszen a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat.

Esetenként előfordulhat, hogy utólagos korrekciós műtétre lesz szükség, de ez általában kizárólag azoknál a pácienseknél szokott jellemző lenni, akiknél nagyobb lélegzetű beavatkozást követel meg a testrész állapota.

 A műtéti hegek idővel elhalványulnak, a végeredmény pedig a testalkathoz illeszkedő formás, feszes comb, melynek köszönhetően visszanyerheti korábbi önbizalmát.

Combplasztika árak

Klinikánkon egy combplasztika műtét kedvezményes ára 725 000 és 790 000 ​forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Combplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!