HIFU kezelés
Ára, Menete, Után

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Az ultrahangos arcfiatalítás segítségével megemelhető a homlok és az arcbőr, csökkenthetőek a szemkörnyéki ráncok, de megemelhető a toka is, sőt, a dekoltázs feszesítésére is alkalmas a módszer.

Napjainkban már nem kell feltétlenül szükséges sebészeti beavatkozást elvégzeni ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a ráncoknak. Az ultrahangos arcfiatalítás ugyanis megoldást kínál mindazok számára, akiknek fontos fiatalos megjelenésük és ezért hatékony módszerrel szeretnének tenni is. A technológia biztonságos és hatékony, illetve nem invazív eljárás.

HIFU kezelés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Mi az a HIFU kezelés?

A HIFU magyarul magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelést jelent, ami a technológia összefoglaló nevére utal. Akár már egy kezeléssel is kiváló eredményeket lehet elérni, ami akár 2-3 évig is kitarthat. Kiegészítő kezelést legkorábban az első után 8-12 hónappal lehet igénybe venni. Közvetlenül a HIFU kezelés után is tapasztalhat némi javulást, de a végső eredmények 2-3 hónap alatt következnek be, ahogyan az emberi test természetes úton regenerálja a kollagént. Mivel az eljárás stimulálja a saját kollagén termelést, a végleges hatás elérésének ideje valójában a páciens testén múlik leginkább.

Hogyan működik a HIFU?

Az esztétikai beavatkozáshoz használt HIFU gépek három mélységben is képesek kezelni a szöveteket. Az ultrahang bizonyos számú apró, mikrosérülést okoz a kívánt területen. Így később, mikor az arc szövetei regenerálódnak, akkor a szövetek feszesebben épülnek újra, ami lifting hatást idéz elő.  

Az arcon zsírbontó kezelést is végeznek HIFU technológiával. Így csökkenthető például a toka mérete. Ehhez a kezeléshez különböző fejet használ a géphez a szakember, mivel sokkal nagyobb energiát kell a bőr alá juttatni. Az ultrahang a zsírszövetekbe hatol és így elroncsolja azokat; a zsírszövet alkotóira fog szétesni, melyek később felszívódnak. A beavatkozás csak azok számára ajánlott, akik megfelelő mennyiségű zsírszövettel rendelkeznek, csak így kerülhető el, hogy a többi egészséges szövetben ne keletkezzen kár.  

A HIFU az első olyan kozmetikai eljárás, amely nem sebészeti úton képes az arc és a nyak feszesítésére és amelyet az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) is jóváhagyott. Egyéb non-invazív eljárásokkal szemben az ultrahangos megoldással a bőr egészen mély rétegeibe lehet behatolni. A 65 fok fölötti hőmérséklettel dolgozó gép nem károsítja a bőr felszínét és így fejti ki hatását a bőr célzott rétegeiben. Az ultrahangos arcfiatalítás fókuszáltan jut be a célzott rétegekbe, és ott gyakorlatilag gyökereinél kezeli a ráncosodást és a bőröregedést. Sok más módszerrel ellenben akár a kezelés ismétlésére sem lesz szükség, hiszen azonnali, látványos változások tapasztalhatóak. A cél az ultrahangos arcfiatalítás kapcsán sem más, mint a kollagén és elasztin rostok regenerációja. 

HIFU kezelés menete, után

A szakorvos a beavatkozást az ultrahang zselé felvitelével kezdi, ami lehetővé teszi, hogy az ultrahang egyenletesen terjedjen. Ezek után elkezdi a kezelést a géppel, ami a terület nagyságától függően 1-2 órát vesz igénybe. Az eljárás fájdalommentes, enyhe meleg, bizsergő érzést csak tapasztalni. Mivel a bőr eléggé felmelegszik az eljárás során, így utána a szakember lehűti a kissé kipirosodott területeket. A végleges eredmények folyamatosan válnak láthatóvá, és két-három hónap alatt teljesednek ki. A kezelés után csak egy kis bőrpírre kell számítani, ami néhány órán belül magától elmúlik. Ettől függetlenül ugyanúgy visszatérhet a napi rutinjához, mintha mi sem történt volna. A direkt napfényt kerüljük még 1-2 hétig, illetve a szoláriumozástól is tartózkodjunk legalább egy hónapig.

HIFU kezelés árak 20% kedvezménnyel

HIFU technológiás kezelés már 80.000 forinttól elérhető a 20%-os akció keretében.

A részéletekért tekintse meg Akció oldalunkat!

Területtől függően változik az ár. A kezelés végezhető többek között teljes arcon, tokán, szem környékén, orcákon, nyakon, dekoltázson, vagy a szemöldök is megemelhető ezzel a módszerrel.

Pontos árat az ingyenes konzultáció keretében tudnak adni

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes arcfiatalítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

HIFU kezelés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.