Rádiófrekvenciás arckezelés
Menete, Árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A rádiófrekvenciás arckezelés során egy speciális rádióhullám frekvenciát használnak, ami segít, hogy a bőr a mély rétegekből indulva fiatalodjon, újuljon meg és a módszerrel a ráncok is jelentősen halványulhatnak. Főleg negyven év feletti pácienseknél látványos a kezelés hatása. Továbbá tökéletes megoldás mindazok számára, akik nem akarnak szike alá feküdni, hiszen az eljárás semmilyen invazív beavatkozással nem jár, száz százalékban fájdalommentes és nincs szükség altatásra sem. További előnye, hogy műtéti eljárásokkal szemben ennél  a kezelésnél nincsen többhetes gyógyulási idő.

Rádiófrekvenciás arckezelés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Hogyan működik rádiófrekvenciás arckezelés?

Több olyan arcfiatalító módszert is ismerünk, amelyek célja az arcbőr kollagén termelésének beindítása, és ezek alól a rádiófrekvenciás arckezelés sem kivétel. Az évek múlásával a bőrben egyre csökken a kollagén, az elasztin termelését elősegítő sejtek aktivitása. A ráncok mind mélyebbé válnak, az arcbőr pedig megereszkedik, és petyhüdt hatást kelt. A cél tehát nem más, mint ezeknek a sejteknek az aktivizálása. A rádiófrekvenciás kezelés során a megfelelő frekvencia és energia alkalmazásával úgynevezett kontrollált biológiai hőbevitel történik, tehát kizárólag a célzott terület kerül felmelegítésre. Ennek hatására a műtétet követő hetekben beindul a kollagén termelés és az arc feszesebbé válik. 

Scarlet RF technológia a fiatalság szolgálatában

A korszerű Scarlet RF technológia egyesíti magában a villanófényes, frakcionált lézer és a klasszikus rádiófrekvenciás kezelés előnyeit. Mindehhez társul a dermarolleres megoldás, így a mikrotűk segítségével okozott sérülések hatására a bőr még hatékonyabban képes a megújulásra. Nem csak az arcon, hanem a kézfej, a nyak, a dekoltázs, sőt, a sokak számára problémás területnek számító hasi részeken is eredményesen alkalmazható a Scarlet RF kezelés. A megoldásnak köszönhetően beindul a kollagén rostok és az elasztin termelődése. Az első a szilárd bőrszerkezetért, a második pedig a rugalmasságért felelős. A módszernek hála az arcbőr feszesebb lesz, a pigmentfoltok elhalványodnak, a ráncok eltűnnek, és a tág pórusoknak is búcsút lehet mondani. Az egész arcbőr frissebbé, fiatalosabbá válik, ez pedig nélkülözhetetlen a magabiztosság érdekében.

A rádiófrekvenciás kezelés menete és a kezelés után

Az orvos egy személyes konzultáció során felméri az arcbőr állapotát, és ennek megfelelően fogja a legmegfelelőbb eljárást javasolni. Az eljárás 20-40 percet vesz igénybe és helyi érzéstelenítéssel zajlik, így teljesen fájdalommentes. A kezelés aktiválja a bőrsejtek kollagén és elasztin termelését, ami hosszú távon hozzájárul az arc mélyebb vonalainak feltöltéséhez. A művelet során a kezelt terület koncentráltan felmelegszik és csak a feszesíteni kívánt területre fókuszálódik az energia. Ezt biológiai hőbevitelnek is hívják. Ennek hatására szinte azonnal érezhető a feszesebb bőr. A kezelés hatására ugyanis az arc sejtjeiben felgyorsul az anyagcsere, ami által a kollagénrostok összehúzódnak és feszesebbé teszik a bőrt. Hosszútávú hatása, hogy az arc bőrében fokozódik a vérellátás, ami nemcsak fiatalosabbá teszi a bőrt, de a kollagén és az elasztin termelődését is elősegíti. Ez a kettő pedig nagyban hozzájárul, hogy a ráncok sekélyebbek legyenek és halványabb redők alakuljanak ki. A kezelt területen csak egy enyhe bőrpír látszódhat pár percig. Ennek enyhítésére a páciens egy hűtőmaszkot kap, ami nyugtatja és táplálja a bőrét. A kezelés után pár hétig kerüljük a közvetlen, erős napsugárzást, illetve a szoláriumot. 

Rádiófrekvenciás arckezelés árak

Egy rádiófrekvenciás arckezelés már akár 70.000 forinttól is elérhető kedvezményesen. Gyakran kombinálják PRP, az úgynevezett Drakula módszerrel, ami viszont már költségesebb; a teljes arcot érintő kombinált beavatkozás 150-170 ezer forint körül mozog. Pontos árat és minden egyéb kérdésére választ az ingyenes konzultáció keretében tudunk adni.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes arcfiatalítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Rádiófrekvenciás arckezelés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.