Ráncfeltöltés
Hyaluronsavas ráncfeltöltés -  Árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A ráncfeltöltés célja, hogy hidratáljuk a bőrt a legmélyebb rétegekben, így az öregedő bőrt feszesebbé varázsolja és segít, hogy az arcbőr visszanyerje rugalmasságát.

A bőr öregedése természetes folyamat. Az évek múlásával csökken az arcbőr mély rétegeiben lévő zsír mennyisége, valamint a kollagén és a hyaluronsav is kisebb mennyiségben lesz jelen. Mindennek az a következménye, hogy a kritikus helyeken finomabb, majd mélyebb ráncok jelennek meg, és az arcbőr veszít feszességéből, rugalmasságából.

Sokféle arcfiatalító módszerrel találkozhatunk, de az egyik legbiztonságosabb és legtermészetesebb megoldás a hyaluronsavas feltöltés, melyet mind a ráncok feltöltésére mind pedig volumen pótlására használnak. Sokan választják ezt a megoldást, mivel a kezeléssel megállítható, hogy a ráncok kontúrosabbá váljanak, és így később elkerülhető az arcfelvarrás, ami már egy komolyabb műtét.

Ráncfeltöltés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés – miért ez a legjobb

A hyaluronsavas ráncfeltöltés napjainkra  a legjobb és legbiztonságosabb módszer a ráncok eltüntetésére, ebből kifolyólag nagyon népszerű is. Ezzel a móddal nagyon szép eredmény érhető el és 100%-ban biztonságos. A kezelés nem igényel altatást, teljesen fájdalommentes és nincsenek váratlan mellékhatásai. Ez a módszer már 20-30 éves kortól ajánlott, így megelőzhető a nagyobb ráncok kialakulása. Az arc több területének feltöltésénél is hatékonynak bizonyult, így csökkenthető a mosolyránc, száj és szem körüli ráncok és az áll barázdájának mélysége is. A beavatkozás anyaga miatt természetes eredetű a kezelés, így bármilyen bőrtípushoz jó, illetve nemtől és kortól függetlenül valamennyi páciensnél hatékony.

Néhány szó a hyaluronsavról

A hyaluronsav egy természetes anyag, ami bizonyos mennyiségben eleve megtalálható a bőr, a szem és az ízületek szöveteiben. A hyaluronsav mennyisége idővel csökken az arcbőr mélyebb rétegeiben, amitől az arc veszít feszességéből. Feladata többek között a bőr vérkeringésének javítása és a víz megkötése és raktározása. Így javítja a bőr vízháztartását és segít fiatalosabbá varázsolni azt. A fehérjéket is szabályozni tudja, hogy biztosítsa a homeosztázist. Továbbá a sejt közötti teret is képes kitölteni, fontos tápanyagokat szállít a sejtekhez, illetve segíti azok felszívódását. Az erős vízmegkötő képessége miatt alkalmazzák olyan szépészeti eljárásoknál, mint például ajakfeltöltésnél, mellnagyobbításnál vagy az arc ráncainak eltüntetésére. Mivel természetes anyagról van szó, a test könnyen felismeri és beintegrálja, így a gyógyulás és a beépülési folyamat is gyorsan és könnyedén végbemegy. 

A ráncfeltöltés menete és a beavatkozás után

A ráncfeltöltés menete igen egyszerű. A beavatkozás során a sebész egy nagyon vékony tűvel, úgynevezett mikrokanüllel juttatja a feltöltő anyagot a bőr szövetei közé, majd ezek után enyhe masszírozással eloszlatja azt. A beinjekciózást követően a hyaluronsav azonnal elkezd terjedni a bőrben így a hatása már közvetlenül a kezelés után megfigyelhető. A beavatkozás mindössze 15-20 percet vesz igénybe és semmiben nem fogja korlátozni, egyből visszatérhet a rendes életmódjához. Nagyon ritka mellékhatásként előfordulhat enyhe fertőzés vagy kipirosodás, azonban klinikánkon a tökéletesen steril körülmények miatt ezeket szinte kizárhatjuk. A kezelés eredmény nagyjából 15-17 hónapig is megmaradhat, így egy kezeléssel is több mint egy évig megőrizheti fiatalos vonásait. Az ezt követő kezelés többször is megismételhető a kívánt hatás elérése érdekében, illetve bármilyen kockázat nélkül végezhető a bőrt „karbantartó” kezelés. 

Ráncfeltöltés árak – mennyibe kerül    

Klinikánkon 0,1 ml hyaluronsav 12.000 forintba kerül kedvezményesen. A kezelt terület nagyságától és az állapot súlyosságától függ azonban, hogy mennyi töltőanyagra van szükség. Apró ráncok eltávolítására, például a száj vagy a szemöldök körül, nagyjából 0,5-0,6 ml hyaluronsavra van szükség, így általánosságban 60 ezer forintba kerül. A szem karikáinak feltöltéséhez és a teljes arc formázásához körülbelül 1 ml-re van szükség. Hogy mégis mennyi hyaluronsavra van szükség, az kiderül egy ingyenes konzultáció során, ahol a plasztikai szakorvos felméri a bőr állapotát. Ezek után sor kerül egy javaslatra és árajánlatra is. 

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes arcfiatalítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Ráncfeltöltés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.