Intimlézer kezelés

Három alkalom intim lézeres kezelés 15% kedvezménnyel!

Ismerje meg a részleteket ingyenes konzultáció keretében!

Az intimlézer a modern orvostudomány és az intim esztétikai beavatkozások egyik legnagyobb találmánya. A 20 perces, fájdalommentes kezelés során nincs szükség szikére, altatásra és hosszas felépülési időre.

A intimlézer kezelés megszünteti a hüvelyszárazság és inkontinencia zavarokat, valamint megoldást kínál hüvelyszűkítés és kisajak, nagyajak elváltozások esetén is. Továbbá segít a szülés utáni regenerációban, intim esztétikai problémák eltüntetésében és a süllyedéses panaszok ellen is hatékony.

Az intim lézeres kezelés során a lézerfény által kibocsátott hő elindítja a szövetek újratermelődését, megkezdődik a kötőszövetek regenerációja, továbbá a kollagénrostok megerősödnek és megvastagodnak.  Így a hüvelyfal vastagabbá és feszesebbé, az intim testrészek rugalmasabbá és fiatalosabbá válnak, mindezek által pedig javul a szexuális együttlétek színvonala is.

Az intim területekre az életvitel, a vállalt gyermekek de még a genetika is hatással van, azonban emiatt már senkinek nem kell kellemetlenül éreznie magát, kerülnie az uszodát, a feszülős ruhadarabokat vagy feszélyezve érezni magát szexuális együttlét közben, hiszen az intim lézeres kezelés mindezen problémákra megoldást nyújt!

Tegye fel kérdéseit és ismerje meg a kezelést ingyenes konzultáció keretében!

Intimlézer kezelés 15% kedvezménnyel

Három alkalom vásárlása esetén.

Ismerje meg a részleteket ingyenes konzultáció keretében!

Kiknek ajánlott az intimlézer kezelés?

Az intim lézeres kezelés megoldást jelenthet mindazok számára is, akik nem szeretnének kés alá feküdni intimplasztika műtét keretében. Az intimlézer kezelés azon hölgyek számára ajánlott, akik szeretnének fájdalommentesen, hosszú távra és gyors kezelésekkel változtatni intimpanaszaikon.

Kortól függetlenül sokféle panaszra alkalmas az intim lézeres kezelés:

 • Fiataloknak - szülés utáni regenerációval helyreállítható a szülés okozta hüvelytágulás, kismedencei süllyedés, megszüntethető a vizelettartási zavar. Vannak, akik genetikailag laza kötőszövetekkel rendelkeznek, náluk fiatalkorban szülés nélkül is jelentkezhetnek inkontinencia panaszok.
 • Változó korú hölgyeknek - a menopauza húgy- és ivarszervi szindróma tüneteinek enyhítésére (hüvelyszárazság, vizelettartási problémák, hüvelytágasság, külső nemi szervek elváltozásai), a fiatalság megőrzésére, párkapcsolati problémák megelőzésére és kezelésére.
 • Időseknek - süllyedéses és inkontinencia panaszok enyhítésére, megszüntetésére.
 • Minden nőnek, aki szeretné elkerülni a sebészeti beavatkozást, és az azzal járó hosszabb gyógyulási időt, hegesedést, fájdalmat.
 • Hormonpótlás kiváltására azoknak, akinél ez egyéb ok miatt ellenjavalt vagy nem szeretnének hormonális gyógyszereléshez folyamodni.

Milyen lézert használnak az intimlézer kezelések során?

Az intim lézeres kezelések során többféle típust használnak, ezek mindegyike a lézer hőhatásán alapul, ám különbözőképpen érvényesül.

 • A már régebb óta ismert CO2 és hagyományos Er:YAG lézerek a hámfelület kisebb mértékű károsodása, ezáltal hegesedés, esetleg kisebb vérzés, fájdalom mellett érte el a kívánt eredményt.
 • A legújabb típusú non-ablatív gyengéd lézersugár alkalmazása esetén nem kell számolni ilyen mellékhatásokkal, mert a felületi hámréteg megsértése nélkül juttatja el a szövetekbe a hatását. Természetesen az ajánlott plasztikai sebészet is ezt a modern technológiát alkalmazza!
intim lézeres kezelés

Milyen tapasztalatok igazolják az intimlézer kezelések eredményességét?

Az utóbbi években egyre többen kérik az intimlézer kezeléseket panaszaik miatt. Több országban is alkalmazzák ezeket, ezért egyre nagyobb számú adat áll rendelkezésre a megítélésükhöz. A tapasztalatok tükrözik a kezelést követően majd hónapokkal később is válaszadók állapotát.

 • Senki nem számolt be mellékhatásról.
 • A hüvelyszárazság a válaszadók teljes körében megszűnt.
 • A hüvelyszűkítést csaknem mindegyik kezelt páciens eredményesnek találta.
 • Szinte valamennyi inkontinencia lézerkezelésen átesett páciens jelentős javulást érzett, több mint kétharmaduknál teljesen megszűnt a panasz négy hónappal a kezelés után.

Hogyan zajlik az intimlézer kezelés?

Az intimlézer kezelés rövid időt vesz igénybe, teljesen fájdalommentes és a későbbiekben igény szerint megismételhető.

 • A konzultáción az orvos fizikális és műszeres vizsgálattal ellenőrzi a panaszt kiváltó okokat, a páciens állapotát, kizár esetleges fertőzéseket, egyezteti a pácienssel az igényeket.
 • A kezelés 15-20 percig tart, egy nőgyógyászati vizsgálathoz hasonló. Nem fájdalmas, nincs vérzés, bemetszés, varrás. Ezt követően azonnal folytatható a szokásos életvitel néhány kitétellel. Vízbe menni 5-7 nap múlva, szexuális életet élni 3-7 nap múlva ajánlott. 
 • Általában 2-3 alkalomból áll a kezelés, az egyes alkalmak között 2-4 hetes szünettel. Ezekről az egyedi állapot alapján az orvos a pácienssel egyeztetve dönt.

Összegzés - Miért jó választás az intimlézer kezelés?

Az intimlézer kezelés előnyeit a panaszok elviselésével, a sebészeti megoldásokkal szemben sorakoztathatjuk fel:

 • Megoldást jelent számos intimpanasz esetében. A kezelhető bajokat nincs értelme beletörődve elviselni ahelyett, hogy javítanánk életminőségünkön.

 • A panaszokat időben és kis beavatkozással kezelve komolyabb betegségeket előzhetünk meg.

 • Gyors és fájdalommentes megoldást jelent.

 • Nem jár időkieséssel, nem kell hiányozni a munkahelyről, a környezetünk számára észrevétlenül lebonyolíthatjuk.

 • Nem jelent sebészeti beavatkozást, nem jár altatással, vágással, varrással, lábadozási idővel.

Az intimlézeres kezelés ára

Az intimlézeres kezelés ára egy alkalomra 190 000 Ft, három alkalomra pedig 15% kedvezménnyel 480 000 Ft, melyhez plusz két garanciális kezelés is jár. Mivel általában 3 kezelésre van szükség, a több alkalmas kezelés megvásárlásával kedvezményesen biztosíthatjuk a jó eredményt.

Kérdése van?

 Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Egy intim beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető szakorvos részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Intimlézer kezelés 15% kedvezménnyel

Három alkalom vásárlása esetén.

Ismerje meg a részleteket ingyenes konzultáció keretében!