Végleges lézeres szőrtelenítés

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Manapság a nemkívánatos szőrszálak végleges eltávolítása lézerrel igen hétköznapi eljárásnak minősül, mind a nőknél, mind a férfiaknál. A leggyakoribb a hónalj, láb és mellkas szőrének eltávolítása. A hétköznapi borotválás, gyantázás vagy epilálás túl nagy bosszúságot tud okozni, ezért terjedt el napjainkban a végleges szőrtelenítés. Aki meg akar szabadulni az állandó bőrpírtól, szőrtüszőgyulladástól vagy szőrbenövéstől, illetve akinek állandó terhet okoz a szőrtelenítés, annak mindenképp érdemes elgondolkodnia ezen a megoldáson.

Az eredmény bársonyosan puha bőr, ami véglegesen így is marad. Ebben a cikkben a más sokak által feltett kérdést válaszoljuk meg, hogy valóban lehetséges végleg megszabadulni a szőrszálaktól, és ha igen, milyen beavatkozással, és milyen hátrányai vannak az eljárásnak.

A lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt a világos és sötét szőr eltávolítására egyaránt.

Lézeres szőrtelenítés 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Mire kell számítani az eljárás során?

Az eljárás során nem kell semmilyen kellemetlenségre számítani, a módszer 100 százalékban fájdalommentes. Kis melegséget lehet érezni a kezelt területen. A lézeres szőrtelenítés, 4-8 alkalmat vesz igénybe, a szőrtelenítendő felület nagyságától függően. Az eljárás előtt mindenképp egy konzultációra van szükség szakorvosával.

Hogyan működik a dióda lézeres szőrtelenítés?

A diódalézeres szőrtelenítés egy olyan technológia, aminek hatékonysága nem fogható más módszerekhez. A diódalézer fénye fokozottan behatol a bőr alá és a szőrtüszőben nyelődik el, elégetve azokat. Az így elroncsolt szőrtüszőben már nem fog szőr nőni, maximum csak nagyon vékony, kis pihék. Azért is terjedt el ez az eljárás, mert mind a sötét, mind a világos szőr eltávolításánál hatékony.

Az eljárás elején megtisztítják a bőrfelületet és egy zselés anyagot visznek fel, hogy ez legyen a közvetítő anyag a lézer és a bőr között. Ezután a páciensre felkerül a védőszemüveg. Az eljárás során a lézer fénye a szőrtüszőben lévő festékanyagban, úgynevezett melaninban nyelődik el, ezáltal elégetve azokat. Éppen ezért a módszer nem alkalmas ősz hajszálak eltávolítására, mivel abban túl kevés, vagy pedig egyáltalán nincsen festékanyag.

A kezelés végén a bőrt hűsítő folyadékkal nyugtatják. A teljes eljárás 20-70 percet vesz igénybe, egyéntől és a bőrfelület nagyságától függően. Otthon egy kis borogatás ajánlott az első napokban, de csak ha túlzott bőrpír jelentkezik. Ettől eltekintve visszatérhet mindennapjaihoz és csak a bőr ápolására kell kicsit odafigyelni. A kezelések között nem szabad gyantázni vagy epilálni, mindig csak borotvát használjon. A beavatkozás utáni egy hónapban nem szabad hogy a kezelt területet túl sok UV fény érje, így nem szabad szoláriumba menni, vagy pedig napozni.

Végleges dióda lézeres szőrtelenítés tapasztalatok

A lézeres szőrtelenítésről a legtöbb esetben pozitív véleménnyel vannak azok, akik már tapasztalták. Az eljárás előtt a szakorvos felméri a páciens állapotát és egy egyéni tervet hoz létre a szőr eltávolítására. A beavatkozásnál kis melegségen kívül semmit nem érezni. Igaz, hogy a műveletet néha többször meg kell ismételni, de a végeredmény minden esetben tartósan szép és puha bőr. Az eljárás után nem kell többé a borotválás vagy gyantázás utáni bőrpirrel foglalkoznia. Így a bőr ápolása is egyszerűbb lesz. Már a harmadik alkalom után jól látszik az eredmény, az kezelt felületen sokkal kevesebb szőr lesz. A végeredményt általában már az ötödik kezelés után el szokták érni. 

A lézeres szőrtelenítés hátrányai

Ha úgy érzi, nincs kedve tovább foglalkozni az otthoni szőrtelenítéssel, és már elkötelezte magát, akkor megnyugtathatjuk: a lézeres, végleges szőrtelenítésnek nem ismert egyetlen hátránya sem. Még csak fájdalommal sem jár a művelet. Nincs gyógyulási idő, illetve nem marad érzékeny az érintett terület. Így nem kell különösképpen ápolni vagy túlzottan odafigyelni rá a későbbiekben. Csak élveznie kell a sima, bársonyos bőrét, és hogy nem kell többet foglalkoznia a borotválással, gyantázással vagy epilálással.

Lézeres szőrtelenítés árak - akár 50% kedvezmény

A lézeres szőrtelenítés árak már 10.000 forinttól indulnak, testrésztől és az alkalmak számától függ a végső ár.

Akciós lézeres szőrtelenítés!

Akció keretében a 4 alkalmas lézeres szőrtelenítés 30%-os, a 8 alkalmas lézeres szőrtelenítés pedig 50% kedvezménnyel vehető igénybe! 

További részletek az Akció oldalon.

A lézeres szőrtelenítés költségeit nagyban befolyásolja a szőrteleníteni kívánt testrész és annak terjedelme. Férfiaknak általában drágább, mivel náluk erősebb, sötétebb szőrzetet kell eltávolítani, ami sokkal sűrűbb is.

Részletes tájékoztatást konzultáció keretében tudnak adni.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes szőrtelenítés konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.