férfi mellplasztika

Férfi mellplasztika Budapest ​

​Műtét m​​​​ost 30% kedvezménnyel!

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

​Férfiaknál is gyakran felmerül az az igény, hogy esztétikusabb, vonzóbb külsőt akarnak elérni. Mindenki, aki ismeri a saját testét, tudja, hogy melyek azok a részek, amelyeken ​változtatni szeretne. A férfi mellplasztika elsősorban azt célozza meg, hogy a felsőtest még férfiasabb legyen, a mellkisebbítési műtéttel arányosabbá tehető a mellkas, megszüntethető az enyhén (ritkán erősebben) nőiesnek ható mellforma. Intézményünkben elérhető mellplasztikai beavatkozások közül a legtöbbször a gynecomastia, azaz a mellkisebbítéssel járó formálást alkalmazzuk.

A férfi mellplasztika fajtái

​Teljesen természetes, hogy férfiak is ​elégedetlenek lehetnek a testükke​l, így a klasszikus női mellplasztika beavatkozások mellett egyre népszerűbbek a férfiakat célzó kezelések is. Az elsődleges oka annak, hogy egy férfi a mellplasztika mellett döntsön, a legtöbbször​ egy már korábban elkezdett fizikai átalakulás végső tökéletesítése. ​Például nagyobb fogyás után vagy ​intenzív sportolás eredményeképp a mellei nem úgy néznek ki, nem úgy alakulnak, mint szeretné. Ekkor ​joggal merülhet fel az igény ​mellkisebbítésre (gynecomastia) vagy éppen implanátum behelyezésével mellizom nagyobbításra. A férfi mellizom nagyobbítás és a gynecomastia műtét két olyan jellegű plasztikai beavatkozás, ami segít elérni az áhított felsőtestet. Utóbbi esetében ​a beavatkozás nem csak esztétikai, hanem egészségügyi ​okok miatt is indokolt lehet!

Férfi mellizom nagyobbítás

A férfi mellizom nagyobbítás egy speciálisan férfiak számára kialakított mellimplantátumokkal végzett beavatkozás, amely során egy erős, formásabb mellkas érhető el. Gyakori beavatkozás ez testépítők körében és olyan férfiak esetében, akik gyakran edzenek ugyan, de nem elégedettek a mellizmok alakjával, függetlenül attól, hogy mennyi erősítő gyakorlatot végeznek erre a területre.

Intézetünkben a férfi mellizom nagyobbítást olyan implantátummal végezzük, amely speciálisan erre lett kialakítva. Fontos tulajdonsága ennek az implantátum típusnak, hogy szakadásmentes kialakításúak és szilárd tapintásúak, emiatt beültetés után a mellizomhoz hasonló érzést és látványt biztosítanak.


A műtét menete 

  1. A műtét kiemelkedő tulajdonsága, hogy a bemetszést a hónaljnál ejtik, 4-5 centiméter hosszan, emiatt a műtét nyomai nagyon nehezen észrevehetők. Mivel tartós implantátumokat használunk, nincs szükség újabb beavatkozásokra, a gyártók pedig élethosszig tartó garanciát vállalnak. 
  2. Maga a plasztikai műtét nagyjából 1-2 órát vesz igénybe, előtte 8 órával nem szabad enni, utána pedig 24 órás bent fekvésre kell készülni.
  3. Amikor műtét után eltelt 24 óra, eltávolításra kerülnek a drainek és a rögzítő kötések. Plasztikai sebészünk és felhelyezi a vízálló kötést, így a tisztálkodás is megoldható. Varratszedésre a felszívódó varratoknak köszönhetően nem lesz szükség.


A műtét után

Miután távozott plasztikai intézetünkből, két hétig nem végezhet megerőltető fizikai munkát, a felsőtestet erőltető mozgásformákat is kerülni kell. A harmadik héttől kezdve elkezdhet visszatérni a már megszokott életviteléhez, először csak könnyebb testmozgással, később pedig a normál mozgásformákhoz. Szolárium, szauna és a napozás két hónapig tiltott. A külső gyógyulás 6 hónapot vesz igénybe, míg a teljes belső gyógyulás 2 évig is tarthat. 


Tudnivalók a férfi mellimplantátumokról

Implantátumokat csak a férfi mellizom nagyobbító műtétek során használunk. Ezek a legnevesebb német, amerikai és brazil gyártóktól származnak. A női mellimplantátumoktól eltérően a férfiaknál alkalmazottak fogásra szilárdabbak, tapintásra texturáltabbak, lényegében a kívánt hatás elérése érdekében izomszerűnek érezheti őket. A különböző méretek közül a megfelelőt a sebésze segítségével választhatja ki, ami garantálja a tökéletes eredményt.

Gynecomastia műtét

A gynecomastia egy olyan állapot férfiaknál, amikor a mellek különböző okokból kifolyólag nagyobbak, teltebbek, gyakran nőiesebbek, mint az optimálisan elvárható. A kiváltó okok lehetnek többek között genetikai jellegűek, előfordulhat hormonális zavar, de elhízást miatt is kialakulhat gynecomastia, amely fogyást követően is megmaradhat. Az elmúlt években nőtt a mellnagyobbodást megszüntető gynecomastia műtét utáni érdeklődés.

Férfi mellizom nagyobbítás képek

férfi mellplasztika képek
férfi mellizom nagyobbítás
férfi mellimplantátum
férfi mellizom növelés

Férfi mellplasztika árak Budapesten

A két legelterjedtebb férfi mellplasztikai beavatkozásokat megelőző kötelező vizsgálatokat intézetünkben végezzük és a maguk a műtétek is klinikánkon zajlanak. A konzultációk során plasztikai sebészünk elkészíti az árajánlatot, amely tartalmazza a műtét, nálunk tartózkodása alatt az ellátást, a gyógyszerek és mellizom nagyobbítás esetén az implantátum és a rögzítő árát is. Plasztikai sebészetünkön - most kedvezményesen - a férfi mellkisebbítés (gynecomastia) 750 és 900 ezer forint között mozog, míg a mellizom nagyobbító műtét 1,5 és 1,6 millió forint között érhető el. Minden esetben egyedi ajánlat készül, az itt látható árak tájékoztató jellegűek.


Mi legyen a következő lépés?

Elsősorban javasoljuk, hogy jelentkezzen be első, ingyenes konzultációra sebészetünkre, amely során magasan képzett, elismert plasztikai sebészek segít Önnek tisztább képet alkotni arról, hogy pontosan mire is van szüksége. Az ingyenes konzultáció kötelezettségekkel nem jár, de ez a legelső lépés, amit meg kell tennie! 

Miután a plasztikai sebész segítségével eldőlt, hogy mire van szüksége, elkészítjük az árajánlatot, és ha Ön is úgy gondolja, akkor megkezdhető a folyamat. Minden esetben szükség van különböző vizsgálatokra és több konzultációra is, amelyeket mind elvégzünk klinikánkon.


Az ingyenes konzultáció előnyei

Egy plasztikai beavatkozás olyan kérdés, amit szakértővel kell megvitatni! Ehhez nagy segítséget jelent a most ingyenes konzultáció klinikánkon, hiszen így kötelezettségek nélkül alkot teljes képet az Ön elképzeléseiről és a megvalósítható eredményekről. Nincs egyedül a döntéshozatalban, elismert plasztikai sebészeink tudása pedig biztos hátteret ahhoz, hogy biztonságos, átgondolt döntést hozhasson! 


Férfi mellplasztika - Gyakran Ismételt Kérdések


Veszélyes férfiaknál a mellplasztika?

A férfi mellplasztikai beavatkozások rizikófaktora - ahogy hölgyek esetében is - rendkívül alacsony. Sebészeink gyakorlott, tapasztalt orvosok, akik magas szinten végzik munkájukat, így nem kell attól tartania, hogy esetleg fölösleges bemetszéseket ejtenek vagy netán valamilyen egészségügyi gondot okoznak a műtét során. Természetesen a komplikációk elkerülése érdekében szigorú vizsgálatok és több konzultáció is megelőzi a műtétet, legyen szó akár mellizom nagyobbításról, akár mellkisebbítésről.

Műtét után mikor sportolhatok újra?

Legalább három-négy hétnek el kell telnie a beavatkozást követően ahhoz, hogy visszatérhessen a megszokott életmódjához. Hosszabb sétákat a második-harmadik héten tehet, és fokozatosan visszatérhet az edzéshez. Azonban felsőtestet érintő gyakorlatokat még legalább három, de inkább négy hétig kerülni kell. Figyelni kell az első hat hónapban - a sebhelyek teljes gyógyulásáig - hogy a hegek az edzések során ne feszüljenek.

Mennyibe kerül a férfi mellplasztika?

Klinikánkon minden páciensünknek személyre szabott árajánlat készül, ami tartalmaz mindent, a gyógyszerektől az ellátásig, ideértve még az implantátumokat és a mellkasi rögzítőt is - amennyiben szükséges. Függően a beavatkozás típusától (gynecomsatia vagy mellizom nagyobbítás) általánosságban elmondható, hogy kedvezményesen 750 000 forint és 1 600 000 forint közötti összegre kell számítani.  Ha érdeklik klinikánk szolgáltatásai, érdemes bejelentkezni ingyenes konzultációra, hogy pontos képet kapjon a lehetőségekről és az árakról.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!