Férfi mellplasztika

Ismerje meg a férfi mellizom nagyobbítás implantátummal műtétet és annak árát.

Tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A férfi mellplasztika elsősorban azt célozza meg, hogy a felsőtest még férfiasabb legyen. Ehhez a mellekbe implantátumot helyeznek, így szimulálva a kidomborodó izmokat.

Oldalunkon megtudhatja, mikor ajánlott a férfi mellplasztika, mi a műtét menete, a műtét utáni gyógyulási folyamat, hogyan néz ki egy férfi mellimplantátum, valamint a férfi mellplasztika árakat.

Férfi mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Férfi mellizom nagyobbítás - mikor ajánlott?

A férfi mellizom nagyobbítás egy speciálisan férfiak számára kialakított mellimplantátumokkal végzett beavatkozás, amely során egy erős, formásabb mellkas érhető el. Gyakori beavatkozás ez testépítők körében és olyan férfiak esetében, akik gyakran edzenek ugyan, de nem elégedettek a mellizmok alakjával, függetlenül attól, hogy mennyi erősítő gyakorlatot végeznek erre a területre.

A férfi mellplasztika műtét menete 

  1. A műtét kiemelkedő tulajdonsága, hogy a bemetszést a hónaljnál ejtik, 4-5 centiméter hosszan, emiatt a műtét nyomai nagyon nehezen észrevehetők. Mivel tartós implantátumokat használnak, nincs szükség gyakori cserére, egyes gyártók pedig élethosszig tartó garanciát vállalnak. 
  2. Maga a plasztikai műtét nagyjából 1-2 órát vesz igénybe, előtte 8 órával nem szabad enni, utána pedig 24 órás bent fekvésre kell készülni.
  3. Amikor műtét után eltelt 24 óra, eltávolításra kerülnek a drainek és a rögzítő kötések. A plasztikai sebész és felhelyezi a vízálló kötést, így a tisztálkodás is megoldható. Varratszedésre a felszívódó varratoknak köszönhetően nem lesz szükség.

A műtét után

Miután távozott plasztikai intézetből, két hétig nem végezhet megerőltető fizikai munkát, a felsőtestet erőltető mozgásformákat is kerülni kell. A harmadik héttől kezdve elkezdhet visszatérni a már megszokott életviteléhez, először csak könnyebb testmozgással, később pedig a normál mozgásformákhoz. Szolárium, szauna és a napozás két hónapig tiltott. A külső gyógyulás 6 hónapot vesz igénybe, míg a teljes belső gyógyulás 2 évig is tarthat. 

Tudnivalók a férfi mellimplantátumokról

A klinikán a férfi mellizom nagyobbítást olyan implantátummal végzik, amely speciálisan erre lett kialakítva. Fontos tulajdonsága ennek az implantátum típusnak, hogy szakadásmentes kialakításúak és szilárd tapintásúak, emiatt beültetés után a mellizomhoz hasonló érzést és látványt biztosítanak.

Az implantátumok a legnevesebb német, amerikai és brazil gyártóktól származnak. A női mellimplantátumoktól eltérően a férfiaknál alkalmazottak fogásra szilárdabbak, tapintásra texturáltabbak, lényegében a kívánt hatás elérése érdekében izomszerűnek érezheti őket. A különböző méretek közül a megfelelőt a sebésze segítségével választhatja ki, ami garantálja a tökéletes eredményt.

Férfi mellplasztika árak

Plasztikai sebészeten a férfi mellplasztika, azaz a mellizom nagyobbító műtét 1 750 000 és
1 900 000 forint közötti áron érhető el kedvezményesen.

A konzultációk során plasztikai sebészünk elkészíti az árajánlatot, amely tartalmazza a műtét, nálunk tartózkodása alatt az ellátást, a gyógyszerek és mellizom nagyobbítás esetén az implantátum és a rögzítő árát is. Minden esetben egyedi ajánlat készül, az itt látható árak tájékoztató jellegűek.

Kérdése van? Kérjen időpontot ingyenes férfi mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Férfi mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.