Mellnagyobbítás plasztikai műtét nélkül - Lehetséges?

Ismerje meg a témát közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A címben szereplő kérdésre két válasz létezik: a rövid, azaz, hogy nem, és a hosszú, amit a a következőkben részletezünk! Röviden leírva, nincs olyan szer, technika, trükk és gyakorlat ami olyan megbízható, biztonságos és tartós hatást biztosít mint az implantátummal történő mellnagyobbítás. A lentebb ismertetésre kerülő módszereket általában nem támogatják a plasztikai sebészek, sem pedig más orvosok.

Mellplasztika 30% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Mellnagyobbító kapszulák és csodabogyók

Az internet sajnos tele van ilyen szerekkel, és sajnos még mindig sokan bedőlnek ezeknek. Általában kétféle készítményt lehet megkülönböztetni: az Unión belül gyártott csodaszerek, amelyek rosszul fordított honlapokon, csak készpénzes utánvétes megrendeléssel lehet megenni. A NÉBIH nem egy ilyen terméket kapcsol le, hétről hétre gyarapodik a nem forgalmazható, kifogásolt termékek listája. Az ilyen oldalakon árult mellnagyobbító és egyéb csodaszerek a leírtnál jóval kisebb hatóanyag tartalommal rendelkeznek, és azok is nehezen ellenőrizhetők.

A többi étrend-kiegészítő és egyéb tabletta némi hatást elérhet, de ezeknek általában van egy nagyon nagy hátulütője: hosszú távú alkalmazásra alapozzák a hatást, és elsősorban az ösztrogén termelést befolyásolják. Egyértelmű, hogy orvosi javaslat nélkül nem érdemes olyan szereket szedni, amelyek befolyásolhatják a hormonháztartást. Az étrend-kiegészítő tabletták nagy része feltételezi, hogy van “alapanyag”, tehát kis mell növelésére ezek sem jók, hanem edzéssel és megfelelő étrenddel esetleg zsírégető hatást fejtenek ki. Ez pedig nem mellnagyobbítás.

Mellnagyobbító krémek és cseppek

A számtalan tablettán kívül a kenőcsök, krémek és cseppek piaca is hatalmas, és rendkívül sok olyan szer kapható, ami mellnagyobbítást ígér, de valójában csak veszélyeket hordoz. Legtöbbször gyógynövénykivonatokat és hasonlókat tartalmaznak, nagyon alacsony tényleges hatóanyag-tartalommal, a hatásuk pedig - nem meglepetés - a hosszú távú használaton alapszik. Az ilyen krémek és szerek használata hosszú távon kerül annyiba mint egy mellnagyobbító műtét, a hatása azonban elenyésző változást eredményez, ami a kezelés végével rövid úton el is tűnhet. Visszautalva a fentiekre: az ilyen gyógynövényes szerek szintén a hormonháztartásra lehetnek befolyással, hosszú távon mellékhatásokat okozva.

Majdnem műtéti módszerek

Vannak klinikák, ahol végeznek hyaluronsavas mellfeltöltést is. Ez egy valóban létező, gyors eredményt garantáló módszer. Azonban van két rendkívül nagy hátulütője: a leglassabban felszívódó hyaluronsav is csak nagyjából 1 évig bírja, és egy-egy feltöltés bőven 900 ezer forint fölött vehető igénybe. Arról nem is beszélve, hogy nem sok helyen érhető el ez a fajta mellnagyobbítás. Az implantátummal történő mellnagyobbítás egyedi ajánlat alapján történik (a beavatkozás tájékoztató oldalán olvashat erről bővebben), és nem kell évente megismételni! 

Akkor mégis mit tehetek kis mell ellen?

Ki kell mondanunk: tartós eredmény eléréséhez mindenképpen a műtét szükséges. Nem mindegy, hogy minden második évben költ el valaki majdnem egymilliót a feltöltésre, vagy évekig használ hatástalan, túlárazott szereket, vagy egyszer átesik egy műtéten, és garantáltan megmarad az eredmény. 

Megereszkedett mellek esetén szintén érdemes inkább a műtétet választani, a különböző feszesítő szerek sem tudnak tartós hatást biztosítani, mivel a felesleges bőrt nem tüntetik el. Emiatt pedig a szedésük, alkalmazásuk felhagyásával ugyanúgy visszaereszkedik a mell. Honlapunkon részletes leírást találhat a megereszkedett mellekkel kapcsolatban, ahol megtudhatja, hogy milyen eljárással érhető el a kívánt forma és méret.

Ha elégedetlen melleivel, vagy már kiábrándult a csodaszerekből, jelentkezzen be konzultációra, és szakképzett orvosok segítenek eldönteni, hogy mi a legjobb megoldás!

Kérdése van?

 Kérjen időpontot ingyenes mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Kapcsolódó cikkeink


Mi az a tyúkmell és mit érdemes tudni róla?Tölcsérmellkas kezeléseIsmerje meg a ...

FDA minősítésMit jelent ez és miért fontos Önnek?Ismerje meg a témát közelebbről ...

Mit jelent a rippling mell vagy más néven a wrinkling mell?Ismerje meg ...

Mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.