Mellnagyobbítás Budapest

  • 30% kedvezmény
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Ebben a cikkben összefoglaltuk Önnek a mellnagyobbítás legfontosabb tudnivalóit. Igyekeztünk minden lényeges információt összegyűjteni egy helyre annak érdekében, hogy segítsük a mellnagyobbító műtét előtt álló hölgyek döntését.

Mellnagyobbítás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

A mellnagyobbításról általában

A mély dekoltázzsal rendelkező ruhákban igazán csak a telt mellek mutatnak jól. Nem csak a férfiak fantáziáját mozgatják meg a tökéletes méretű keblek, de a nők magabiztosságának alakulására is hatalmas hatással vannak a feszes, kerek formák.

A mellnagyobbítás a legnépszerűbb plasztikai műtét szerte a világon.

A természetes adottságokkal való elégedetlenség esetén igyekszünk segítséget nyújtani a hozzánk forduló nőknek, hogy megtalálhassák a testalkatukhoz és elképzeléseikhez leginkább passzoló méretet és formát, és boldogabban, kiegyensúlyozottabban, elégedettebben lépjenek ki klinikánk ajtaján.

Vezető sebészeink több mint 20 éve végeznek mellnagyobbító műtéteket, ez alatt az idő alatt több száz páciens fordult meg nálunk. Ennek következménye, hogy a mellnagyobbítás klinikánkon már rutinműtétnek számít.

A következő bekezdésből megtudhatja, hogy kinek ajánljuk a mellnagyobbító műtétet.

Kinek ajánljuk a mellnagyobbítást?

  • Önnek, ha tökéletes méretű mellekre vágyik.
  • Önnek, ha tökéletesen kerek formájú mellekre vágyik.
  • Önnek, ha alapvetően pozitív énképpel rendelkezik, de úgy érzi, egy mellnagyobbító beavatkozással elérheti mellei tökéletes méretét és formáját, és ettől még vonzóbbá, illetve magabiztosabbá válik majd a mindennapokban.
  • Önnek, ha alapvetően egészségesen él.
  • Önnek, ha reális elvárásokkal tekint egy mellnagyobbító műtétre.
  • Önnek, ha saj​át akaratából szeretne mellnagyobbító műtétet.
Mellnagyobbítás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Ha magára ismert a fenti felsorolás alapján, olvasson tovább és ismerje meg, milyen eredményre számíthat egy mellnagyobbító műtét után!

Milyen eredményre lehet számítani?

Az igazi magabiztosság kulcsa

A megfelelő formákkal és méretekkel rendelkező nők az élet minden területén megtapasztalják az ezzel járó magabiztosság semmihez sem fogható érzését. A természet azonban sajnos nem mindenkihez ilyen kegyes, és sokan küzdenek komplexusokkal a túl kicsi, formátlan, feszességüket vesztett, vagy éppen lógó melleik miatt.

 A hirtelen súlyvesztés, a génekben kódolt információk és persze a gyermekvállalás is befolyásolja, hogy milyen keblei vannak az egyébként ezeken az adottságokon kívül gyakran hibátlan külsejű hölgyeknek.

A mellnagyobbítás legfőbb előnye

A beavatkozás kétségtelenül előnye az, hogy segítségével visszanyerhető, vagy megteremthető az önbizalom. A nőiesség maga szépségében való megélése és a csábításban rejlő erő érdekében a formás mellek szinte nélkülözhetetlenek.

Abban igyekszünk segítséget nyújtani a hozzánk forduló hölgyeknek, hogy megtalálhassák a testalkatukhoz és elképzeléseikhez leginkább passzoló méretet és formát, és boldogabban, kiegyensúlyozottabban, elégedettebben lépjenek ki klinikánk ajtaján.

A formás kebleknek köszönhetően a nőies öltözködés és megjelenés sem jelent problémát a továbbiakban, és az esetek döntő többségében az intim helyzetekben észlelt komplexusok is eltűnnek.

A kisméretű mellek jelentette negatív érzések és tapasztalatok felülírhatóak a kívánt méretek megvalósításával, ez pedig az élet minden területén pozitív hozadékkal jár.

A következő bekezdésben áttekintjük a mellnagyobbításhoz használt implantátumok legfőbb tudnivalóit.

Mellimplantátumok

A mellnagyobbítás iránt érdeklődők a saját zsírral történő feltöltés helyett gyakran a jelentős méretváltozást lehetővé tevő implantátumos mellnagyobbítást választják.

A mellnagyobbítás során alkalmazott szilikon implantátum korszerű kohezív géllel töltött. A speciális kialakításnak, anyaghasználatnak és többszöri biztonsági ellenőrzésnek köszönhetően nem kell tartani tőle, hogy a bennük megtalálható anyag a szervezetbe kerülhet.

A korábbiakban a sima felszínű implantátumokat használták inkább, ma már a texturált felszínnel rendelkezők a népszerűbbek. Ezek jobban tudnak alkalmazkodni a környező szövetekhez és használatukkal csökkenthető a kapszulaképződés kockázata.

Erről már a legtöbben hallottak, ugyanis arról van szó, hogy a szervezet természetes védekező reakcióként egy kapszulát hoz létre a bekerülő idegen anyag, így a szilikon implantátum körül is. Ezzel akkor van probléma, ha a kapszula keménnyé válik és így akár fájdalmat is okoz.

A mellimplantátumok anyaga

Mellimplantátum méretek

Mellimplantátum fajták

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett mellnagyobbító műtétekhez köthetőek.

Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Mellnagyobbítás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Mellnagyobbítás vélemények

A véleményeket követően fényt derítünk arra is, hogy mennyibe kerül egy mellnagyobbítás 2019-ben Magyarországon. 

A mellnagyobbítás ára

Klinikánkon egy mellnagyobbítás műtét ára 945.000 Forint és 1.120.000 Forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Mellnagyobbítás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Kérdése van?

Kattintson ide vagy hívja a +36 1 490 02 06-os telefonszámot! Ügyfélszolgálati kollégáink örömmel várják hívását.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!