Mellnagyobbítás Budapest

Műtét most 30% kedvezménnyel!

 • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
 • Ingyenes konzultációs lehetőség
 • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A mellek formája és mérete sok nőnél kinézetük egyik legkényesebb pontját jelentik. Elég formás? Jó a mérete? Elég feszes? Ezek mind olyan kérdések, amelyeket már valószínűleg minden nő feltett magának. Plasztikai sebészeink hozzáértő kézzel és szemmel tudnak Önnek segíteni, ha ezek a kérdések már felmerültek Önben!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!
Néhány szó a mellnagyobbításról

A mellnagyobbítás kétségkívül a legnépszerűbb mellplasztika beavatkozás, azonban ma már nem csak a külsőről szól. Számos olyan lelki, pszichológiai, vagy egészségügyi hatásai is lehetnek egy mellnagyobbító beavatkozásnak, amelyek hosszú távon pozitív irányba változtathatják, javíthatják  az életminőségét. Csak hogy néhány példát említsünk: a megemelt, megnövelt keblek jobban mutatnak a különböző divatos ruhákban, fürdőruhákban és fehérneműkben, így magabiztosabban választhat öltözetet. A mellnagyobbítással változhat a testtartása, jobban kihúzhatja magát, ezzel pedig csökkenhet a hát- és vállfájás. 

Amennyiben úgy látja, hogy szeretne részleteket megtudni a mellnagyobbításról, annak menetéről, folyamatáról, érdemes tovább böngészni az oldalt, mivel lejjebb minden hasznos, naprakész információt megtalál a klinikánkon nyújtott mellnagyobbítás szolgáltatásról!

Mellnagyobbítás előtt

Minden mellnagyobbítást megelőz több szigorú vizsgálat is, amelyek során mind a műtét, mind az azzal járó altatás kockázati tényezőit megvizsgálják. Többek között laborvizsgálatok, mammográfia, EKG és ultrahang vizsgálatokra is számítania kell. Amikor már megvan a műtéti időpont, javasoljuk, hogy legalább egy héttel előtte változtasson valamelyest életmódján: ha dohányzik, próbáljon valamennyit változtatni, pl.: csökkenteni a mennyiséget mivel a nikotin lassítja a gyógyulást; alkoholt ne fogyasszon, kerülje a gyógyszerek (pl. fájdalomcsillapítók) és a természetgyógyászati jellegű szerek használatát. Érdemes könnyebb ételeket fogyasztani, illetve vitaminokat szedni, továbbá napi minimum 2 liter folyadék fogyasztása javasolt.


A mellnagyobbítás fajtái

Klinikánkon a mellnagyobbítást kétféle beavatkozással végezzük. Az egyik, a látványos és maradandó eredményeket produkáló implantátummal történő nagyobbítás - ez a leggyakoribb . A másik, kevésbé mutatós és csak időleges eredményeket lehet vele elérni, ez a saját zsírszövettel történő nagyobbítás. Ezekről részletesebben alább olvashat.


Mellnagyobbítás implantátummal

Az implantátummal történő mellnagyobbítás a legelterjedtebb plasztikai beavatkozás. A műtét során a sebész apró bemetszést ejt a mellek alsó részén, amelyen keresztül behelyezi a kiválasztott formájú és méretű implantátumot. Ez a mellnagyobbítási típus igazán formás, az adott nő alakjához tökéletesen illeszkedő méretet nyújt. A témáról bővebben a mellimplantátumokról szóló cikkünkben olvashat, melyből megtudhatja milyen fajták, formák és méretek közül választhat. Fontos tudnia, hogy klinikánkon elsősorban FDA minősítéssel rendelkező implantátumokat használunk, melyek a legszigorúbb ellenőrzéseknek vannak alávetve.


Az implantátumos mellnagyobbítás menete 

Az implantátumos mellnagyobbítás menete klinikánkon az alábbiak szerint történik.

 1. Mikor Ön találkozik orvosával az első konzultáció alkalmával, közösen megbeszélik, hogy Önnek milyen elképzelései vannak, milyen mértékű változást szeretne és minden egyéb fontos információt, amit a műtétről tudni szeretne.
 2. A további konzultációkon plasztikai sebésze segíteni fogja Önt abban, hogy megfelelő, az Ön igényeinek leginkább megfelelő formájú, profilú és méretű implantátumot, az Ön testéhez esztétikusan illeszkedő formát és méretet választhassa. Ezzel garantálható a biztonságos és sikeres nagyobbítás.
 3. Mivel az implantátumoknak több típusa van, így a döntés nem születik meg egy csapásra, de orvosaink tapasztalata és szakértelme segítségére lesz a döntésben.
 4. A beavatkozás körülbelül 1-1,5 órán keresztül tart majd, és altatásban zajlik a teljes fájdalommentesség érdekében. A plasztikai varratoknak hála pedig igényesen gyógyuló, szinte láthatatlan hegvonal jelzi csak, hogy a telt formák a plasztikai sebész szikéjének köszönhetőek.Mellnagyobbítás saját zsírral

A saját zsírszövet felhasználásával történő beavatkozások elég gyakoriak, bár a hatásuk nem olyan hosszan tartó, mint az implantátummal történő nagyobbításé. Egy ilyen beavatkozás során a sebész a pácienssel megbeszéltek szerint saját, más testtájékról eltávolított zsírszövetével növeli meg és formázza a mellett. Lévén zsírszövetről beszélünk, egy idő után ez megváltozhat, ami az aszimmetriához, megereszkedéshez vezethet, és fogyás illetve rendszeres edzés mellett az átültetett zsírszövet ugyanúgy fogyni fog. Nagyobb méretnövelésre egyébként sem alkalmas ez a módszer, sőt feszesebb, illetve jobban megereszkedett mellek nagyobbítására sem alkalmazható. Ezek miatt inkább az implantátummal történő nagyobbítást javasolják a plasztikai sebészeink. 


Mellnagyobbítás vélemények

Már hosszú ideje elégedetlen voltam a melleim méretével, nagyon picik és laposak voltak, és az igazat megvallva elég trampli módon öltözködtem miattuk. Nem tudtam csinos ruhákat felvenni, mert nem volt mivel megtölteni a dekoltázst. Hosszú ideig gondolkodtam a mellnagyobbításon, és végül a klinikán a konzultáció segített végleg elhatározni magam. A vizsgálatokat követően viszonylag hamar megtörtént a műtét, és komplikációk nélküli volt a lábadozás. Emma, 38 éves - mellnagyobbítás, magas profilú, 300 cc anatómiai implantátum”

Minden szempontból jó döntésnek tartom, hogy végül a komplex, felvarrással együtt elvégzett mellnagyobbításban állapodtunk meg a doktor úrral. Teljesen új ruhatáram van, a partnerem és én is jó lépésnek tartjuk a műtétet, és boldogabbak is vagyunk, nagy lökést kapott az életünk!

Anita, 43 éves - mellnagyobbítás és felvarrás, közepes profilú, 265 cc kerek implantátum”

Amikor korábban végignéztem magamon, sosem éreztem igazán elégedettséget. Jó, a fenekem egész formás, a derekam vékony, de a melleim nem voltak az igaziak, és így közelebb a negyvenhez, mint harminchoz szükségét éreztem annak, hogy változtassak magamon. Épp nem voltam párkapcsolatban, nem kellett senkinek megfelelnem, csak magamnak, így bejelentkeztem konzultációra és a doktorral átbeszéltünk mindent. A kezdeti bizonytalanságom két találkozó után elmúlt, és végül nekiláttunk a vizsgálatoknak és a konkrétumok megbeszélésének. Felvarrásra nem volt szükség, egy anatómiai implantátummal emeltük meg az egész mellemet (mindkettőt persze), és tökéletes eredmény kaptam!

Gina, 37 éves - mellnagyobbítás, közepes profilú, 220 cc anatómiai implantátum”

A következőkben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett mellnagyobbító műtétekhez köthetőek.

Mellnagyobbítás előtte-utána képek


Mellnagyobbítás árak Budapesten

A plasztikai beavatkozások közül a mellnagyobbítás a legáltalánosabb. Klinikánkon minden esetben egyedi ajánlat készül, amelyet a plasztikai sebész a konzultációkon ismertet majd Önnel. Általánosan elmondható, hogy a kerek implantátummal történő nagyobbítás kedvezményesen 900 000 és 1 050 000 forint körül, míg az anatómiai (csepp) implantátum beültetése kedvezményesen 1 050 000 és 1 150 000 forint közötti áron történhet. A kombinált mellnagyobbítás (felvarrással együtt, anatómiai implantátummal) kedvezményesen 1 250 000 és 1 400 000 forint közötti árban végeztethető el. 

Mit tartalmaz ez az összeg?

Ebben a díjban benne van

 • a megelőző vizsgálatok,
 • a műtét díja,
 • az altatás,
 • az implantátumok ára,
 • a műtétet követő megfigyelés és ellátás,
 • továbbá a speciális szorító melltartó ára is.

Klinikánkon lehetőség van készpénzzel, egészségpénztári kártyával, bank- és hitelkártyával, illetve külföldi biztosítás terhére is fizetni.

Mellnagyobbítás részletre

Természetesen nem kötelező egy összegben kifizetnie a mellnagyobbítás árát. Pénzügyi partnereink, tanácsadóink rendelkezésére állnak, hogy ha gondolja, akár hitelfelvétellel, ezáltal gyakorlatilag részletfizetéssel fizesse ki műtéte árát.

 

Mire érdemes figyelni mellnagyobbítás után?

Közvetlenül a műtét után klinikánkon egy éjszakát, általában maximum 24 órát bent kell tölteni. Ez idő alatt kipihenheti a műtétet, megfigyeljük és teljes ellátásban részesül. A beavatkozás másnapján sebésze megvizsgálja, és ha mindent rendben talál, felhelyezi a vízálló kötést, ezzel kényelmesebbé téve a felépülés idejét. Klinikánkon kap egy speciális melltartót, ami megtartja a melleket, ezáltal csökkentve a fájdalmakat és segítve a megfelelő gyógyulást. 


Mellnagyobbítás utáni fájdalom jelentkezhet?

Jelentkezhet némi fájdalom a műtétet követően, főleg, amikor már elkezdenek teljesen kiürülni a műtét során és utána kapott fájdalomcsillapítók. Attól függően, hogy mellizom alá vagy fölé került behelyezésre az implantátum illetve, hogy volt-e felvarrás is változó lehet a fájdalom mértéke és a gyógyulás hossza. A mellnagyobbítás utáni fájdalom fájdalomcsillapítókkal kezelhető.


Mellnagyobbítás utáni felépülés

Némi kényelmetlenséget okozhat, hogy az első héten sehogy sem emelheti a feje fölé a kezét, így, ha nincs, aki segítsen, nem fog tudni hajat mosni. Zuhanyozni pedig csak úgy lehet, hogy a kötést (attól függetlenül, hogy vízálló) ne érje víz, tusfürdő vagy szappan.

Mellnagyobbítás utáni duzzanat

Az első hónapban előfordulhat duzzanat, ezekkel kapcsolatban mindenképpen orvosával egyeztessen, ne szedjen be semmilyen recept nélküli készítményt. Ha hirtelen fellépő duzzanattal találkozik, forduljon klinikánkhoz.

Alvás mellnagyobbítás után

A mellnagyobbítás utáni alvás egy kicsit nehézkes lesz az első napokban, mivel nem alhat sem hason, sem az oldalán fekve. Háton is csak egy félig ülő pozícióban (főleg az első, orvosa ajánlása alapján akár még a második héten is) alhat.

Mellnagyobbítás utáni terhesség

A legtöbbször a mellnagyobbítás után bekövetkező terhességet nem befolyásolja a beavatkozás. Javasoljuk - és erről orvosával is beszélgetni fognak - hogy mérje fel, hogy a mellnagyobbítását követő időben tervez-e gyermeket vállalni. Mivel a mirigyállomány nem sérül, a mellnagyobbítást követően lehetőség van szoptatni is. 

 

Hogyan tovább? Jelentkezzen be konzultációra!

Klinikánkon most az első konzultáció ingyenes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel! Javasoljuk, hogy éljen a lehetőséggel, így első kézből juthat információhoz a mellnagyobbításról, arról, hogy elképzelései megvalósíthatóak-e és mivel jár egy ilyen beavatkozás!

 

Mellnagyobbítás - Gyakran Ismételt Kérdések


Meddig fáj a mellnagyobbítás után?

A mellnagyobbítást követően 3-4 napig érezhet fájdalmat. Ez a legtöbbször izomlázra emlékeztető fájdalom (elsősorban az izom alá történő beültetésnél jelentkezik), amely ritkábban a hát felé kisugározhat. Fájdalomcsillapítók hatásosak, így nem is kell különösebb fájdalomra számítania.

 

Mennyibe kerül egy mellnagyobbítás?

Anatómiai implantátummal 1 050 000 - 1 150 000 forint, a kerek implantátummal 900 000 - 1 050 000 forint közötti árajánlat szokott készülni. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy mindig egyedi ajánlatokat készítünk.

 

Mekkora az ideális implantátum?

Általánosságban elmondható, hogy egy közepes profilú anatómiai mellimplantátum minden hölgy számára dekoratív külsőt eredményez. Azonban, fontos megjegyezni, hogy a konzultációk során plasztikai sebészével közösen fogják megtalálni azt a méretet és formát, ami a leginkább ideális az Ön testalkatához és igényeihez.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!