Mellnagyobbítás
Mellnagyobbító műtét menete - Árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A mellnagyobbítás mellimplantátummal történő elvégzése teljesen biztonságos esztétikai műtét, melynek eredménye azonnal tapasztalható és hosszú távon garantál elégedettséget.

A mellnagyobbítás kétségkívül a legnépszerűbb mellplasztika beavatkozás , ami túlmutat már a pusztán külsőségek megváltoztatásán. Ugyanis az esztétikai mellett számos olyan lelki, pszichológiai, vagy egészségügyi hatása lehet egy mellnagyobbító műtétnek, melyek rövid idő alatt hosszú távra pozitív irányba változtathatják, javíthatják az életminőséget.


Csak, hogy néhány példát említsünk:

 • A megemelt, megnövelt keblek jobban mutatnak a különböző divatos ruhákban, fürdőruhákban és fehérneműkben, melynek köszönhetően újra magabiztos lehet.
 • A mellnagyobbítással javulhat a testtartása, ezzel pedig csökkenhetnek a hát- és a váll fájdalmai.
 • A formás, telt mellek pedig elégedettséggel fogják eltölteni, melynek köszönhetően pozitív testképet alakít ki önmagában, így érve el a külső-belső egyensúlyt.
 • A mellek megnagyobbítása segíthet az aszimmetria megszüntetésében is, illetve a szülés és szoptatás utáni változások korrekciójára is lehetőséget ad.

Mellnagyobbítás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Tudnivalók a mellnagyobbításról

A műtét során a sebész apró bemetszést ejt a mellek alsó részén, amelyen keresztül behelyezi a kiválasztott formájú, profilú és méretű implantátumot. Ezzel a technikával az implantátum természetes hatást kelt, s az adott nő alakjához tökéletesen illeszkedő méretet nyújt. 

Néhány szó az implantátumokról

A tévhitekkel ellentétben ezek a mellimplantátumok nem veszélyesek. Manapság már olyan implantátumokat gyártanak, mint a kohezív géllel töltött és texturált mellimplantátumok, melyek akár 20-25 évig is hordhatóak. Ezen kívül a mi plasztikai sebészetünk csak olyan német vagy amerikai korszerű implantátumokkal foglalkozik, melyekre a gyártó biztosítja az élethosszig tartó garanciát. A mellprotézisek a legmodernebb technológiával készülnek, így ezek a legtartósabbak is.

Az implantátumok lehetnek kerek vagy csepp alakúak, hogy a mellnagyobbítást a páciens testi adottságaihoz tudjuk igazítani. Erről bővebben a mellimplantátumok aloldalunkon tájékozódhat. Fontos tény, ami a megbízhatóságot nagyban növeli, hogy klinikánk által használt mellimplantátumok az FDA által bevizsgált egészségügyi eszközök. 

A mellnagyobbító műtét menete

A mellnagyobbítás menete klinikánkon az alábbi négy lépés szerint történik.

 1. Az első konzultáció alkalmával közösen megbeszélik, hogy Önnek milyen elképzelései vannak, milyen mértékű változást szeretne és minden egyéb fontos információt megtudhat, amit a műtétről tudni szeretne. Továbbá, a plasztikai sebésszel közösen felpróbálhatja a különböző méreteket és együtt fogják kiválasztani a páciens számára az optimális implantátumot. 
 2. A további konzultációkon plasztikai sebésze segíteni fogja Önt abban, hogy - amennyiben implantátumos mellnagyobbítást választ - testhezálló, az Ön igényeinek leginkább megfelelő formájú, profilú és méretű implantátumot választhassa. Ezzel garantálható az esztétikus és sikeres nagyobbítás.
 3. A műtét előtt többféle, az egészségügyi állapotot felmérő vizsgálatot végzünk el, melyekről bővebben itt olvashat.
 4. A beavatkozás körülbelül 1-1,5 órán keresztül tart majd, és altatásban zajlik a teljes fájdalommentesség érdekében. A plasztikai varratoknak hála pedig igényesen gyógyuló, szinte láthatatlan hegvonal jelzi csak, hogy a telt formák a plasztikai sebész szikéjének köszönhetőek.

Mi történik a mellnagyobbítás után?

Közvetlenül a műtét után klinikánkon egy éjszakát, általában maximum 24 órát bent kell tölteni. Ez idő alatt kipihenheti a műtétet, megfigyeljük és teljes ellátásban részesül. A beavatkozás másnapján sebésze megvizsgálja, és ha mindent rendben talál, felhelyezi a vízálló kötést, ezzel kényelmesebbé téve a felépülés idejét. Klinikánkon kap egy speciális melltartót, amit 4 hétig kell viselnie. Ez megtartja a melleket, ezáltal csökkentve a fájdalmakat és segítve a megfelelő gyógyulást. A heggyógyulás stimulálására hegkezelő krémek használatát fogja javasolni a szakorvos.

Azért, hogy a gyógyulás minél könnyedebben menjen, és a hegek is a lehető legkevésbé látsszanak, felszívódó varratokat használunk. Így a műtét után varratszedésre sincs szükség.

Az első és második hét után kontrollon kell megjelenni, hogy a sebész megvizsgálja, minden rendben van-e. A műtét utáni első két hét kritikus a gyógyulás szempontjából, így fontos, hogy stressz mentes környezetet teremtsünk, és ne végezzünk semmilyen megerőltető fizikai munkát.

Ezek után fokozatosan visszatérhet a régi életmódjához, és három hét elteltével kevésbé terhelő testmozgás is lehetséges. A szaunázást, a szoláriumozást és a közvetlen napfényt nagyjából két hónapig kerülni kell.

A hegek teljes gyógyulási ideje 6 hónap és 2 év közé esnek. A heggyógyulás stimulálására hegkezelő krémek használatát fogja javasolni a szakorvos.

További műtét utáni kérdésekről, munkába visszatérésről és sportolástól itt olvashat.

Mellnagyobbítás árak - Mennyibe kerül?

A mellnagyobbítás árak kedvezményesen 1.100.000 és  1.360.000 forint között vannak a kiválasztott implantátum fajtától függően. A kerek implantátumok az alacsonyabb, az anatómiai implantátumok a magasabb árhoz vannak közelebb.

Klinikánkon minden esetben egyedi árajánlat készül, amelyet a plasztikai sebész a konzultációkon ismertet majd Önnel.

Mit tartalmaz ez az összeg?

Ebben a díjban benne van

 • a megelőző vizsgálatok,
 • a műtét díja,
 • az altatás,
 • az implantátumok ára,
 • a műtétet követő megfigyelés és ellátás,
 • továbbá a speciális szorító melltartó ára is.

Klinikánkon lehetőség van készpénzzel, egészségpénztári kártyával, bank- és hitelkártyával, illetve külföldi biztosítás terhére is fizetni.

Mellnagyobbítás részletre

Természetesen nem kötelező egy összegben kifizetnie a mellnagyobbítás árát. Pénzügyi partnereink, tanácsadóink rendelkezésére állnak, hogy ha gondolja, akár hitelfelvétellel, ezáltal gyakorlatilag részletfizetéssel fizesse ki műtéte árát. Ezzel kapcsolatban további információt az ingyenes konzultáció keretében tudunk adni.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes mellnagyobbítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Mellnagyobbítás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.