Mellnagyobbítás Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Ebben a cikkben összefoglaltuk Önnek a mellnagyobbítás legfontosabb tudnivalóit. Igyekeztünk minden lényeges információt összegyűjteni egy helyre annak érdekében, hogy segítsük a mellnagyobbító műtét előtt álló hölgyek döntését.

Ön mire kíváncsi?

Kinek ajánljuk?

Milyen eredményre számíthat?

A mellnagyobbításról általában

Mellimplantátumok

Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Mellnagyobbítás műtét ára

Mellnagyobbítás vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt! 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A mellnagyobbításról általában

A mély dekoltázzsal rendelkező ruhákban igazán csak a telt mellek mutatnak jól. Nem csak a férfiak fantáziáját mozgatják meg a tökéletes méretű keblek, de a nők magabiztosságának alakulására is hatalmas hatással vannak a feszes, kerek formák.

A mellnagyobbítás a legnépszerűbb plasztikai műtét szerte a világon.

A természetes adottságokkal való elégedetlenség esetén igyekszünk segítséget nyújtani a hozzánk forduló nőknek, hogy megtalálhassák a testalkatukhoz és elképzeléseikhez leginkább passzoló méretet és formát, és boldogabban, kiegyensúlyozottabban, elégedettebben lépjenek ki klinikánk ajtaján.

Vezető sebészeink több mint 20 éve végeznek mellnagyobbító műtéteket, ez alatt az idő alatt több száz páciens fordult meg nálunk. Ennek következménye, hogy a mellnagyobbítás klinikánkon már rutinműtétnek számít.

A következő bekezdésből megtudhatja, hogy kinek ajánljuk a mellnagyobbító műtétet.

Kinek ajánljuk a mellnagyobbítást?

  • Önnek, ha tökéletes méretű mellekre vágyik.
  • Önnek, ha tökéletesen kerek formájú mellekre vágyik.
  • Önnek, ha alapvetően pozitív énképpel rendelkezik, de úgy érzi, egy mellnagyobbító beavatkozással elérheti mellei tökéletes méretét és formáját, és ettől még vonzóbbá, illetve magabiztosabbá válik majd a mindennapokban.
  • Önnek, ha alapvetően egészségesen él.
  • Önnek, ha reális elvárásokkal tekint egy mellnagyobbító műtétre.
  • Önnek, ha saj​át akaratából szeretne mellnagyobbító műtétet.

Ha magára ismert a fenti felsorolás alapján, olvasson tovább és ismerje meg, milyen eredményre számíthat egy mellnagyobbító műtét után!

Milyen eredményre lehet számítani?

Az igazi magabiztosság kulcsa

A megfelelő formákkal és méretekkel rendelkező nők az élet minden területén megtapasztalják az ezzel járó magabiztosság semmihez sem fogható érzését. A természet azonban sajnos nem mindenkihez ilyen kegyes, és sokan küzdenek komplexusokkal a túl kicsi, formátlan, feszességüket vesztett, vagy éppen lógó melleik miatt.

 A hirtelen súlyvesztés, a génekben kódolt információk és persze a gyermekvállalás is befolyásolja, hogy milyen keblei vannak az egyébként ezeken az adottságokon kívül gyakran hibátlan külsejű hölgyeknek.

A mellnagyobbítás legfőbb előnye

A beavatkozás kétségtelenül előnye az, hogy segítségével visszanyerhető, vagy megteremthető az önbizalom. A nőiesség maga szépségében való megélése és a csábításban rejlő erő érdekében a formás mellek szinte nélkülözhetetlenek.

Abban igyekszünk segítséget nyújtani a hozzánk forduló hölgyeknek, hogy megtalálhassák a testalkatukhoz és elképzeléseikhez leginkább passzoló méretet és formát, és boldogabban, kiegyensúlyozottabban, elégedettebben lépjenek ki klinikánk ajtaján.

A formás kebleknek köszönhetően a nőies öltözködés és megjelenés sem jelent problémát a továbbiakban, és az esetek döntő többségében az intim helyzetekben észlelt komplexusok is eltűnnek.

A kisméretű mellek jelentette negatív érzések és tapasztalatok felülírhatóak a kívánt méretek megvalósításával, ez pedig az élet minden területén pozitív hozadékkal jár.

A következő bekezdésben áttekintjük a mellnagyobbításhoz használt implantátumok legfőbb tudnivalóit.

Mellimplantátumok

A mellnagyobbítás iránt érdeklődők a saját zsírral történő feltöltés helyett gyakran a jelentős méretváltozást lehetővé tevő implantátumos mellnagyobbítást választják.

A mellnagyobbítás során alkalmazott szilikon implantátum korszerű kohezív géllel töltött. A speciális kialakításnak, anyaghasználatnak és többszöri biztonsági ellenőrzésnek köszönhetően nem kell tartani tőle, hogy a bennük megtalálható anyag a szervezetbe kerülhet.

A korábbiakban a sima felszínű implantátumokat használták inkább, ma már a texturált felszínnel rendelkezők a népszerűbbek. Ezek jobban tudnak alkalmazkodni a környező szövetekhez és használatukkal csökkenthető a kapszulaképződés kockázata.

Erről már a legtöbben hallottak, ugyanis arról van szó, hogy a szervezet természetes védekező reakcióként egy kapszulát hoz létre a bekerülő idegen anyag, így a szilikon implantátum körül is. Ezzel akkor van probléma, ha a kapszula keménnyé válik és így akár fájdalmat is okoz.

A mellimplantátumok anyaga

Mellimplantátum méretek

Mellimplantátum fajták

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett mellnagyobbító műtétekhez köthetőek.

Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Mellnagyobbítás vélemények

A véleményeket követően fényt derítünk arra is, hogy mennyibe kerül egy mellnagyobbító ​műtét​.

A mellnagyobbítás ára

Klinikánkon egy mellnagyobbítás műtét kedvezményes ára ​945 000 és 1 120 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!