Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás a legnépszerűbb mellplasztikai beavatkozás, most 20% kedvezménnyel!

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A mellnagyobbítás egy biztonságos plasztikai műtét, melynek eredménye azonnal tapasztalható és hosszú távon garantál elégedettséget.  A mellnagyobbítás a mellek méretén kívül azok feszességét és formáját is növeli. Kétségkívül a legnépszerűbb mellplasztikai beavatkozás, ami történhet mellimplantátummal, saját zsírral vagy hyaluronsavval.

Cikkünkben megismerkedhet a mellnagyobbítás előnyeivel, típusaival, a beavatkozás menetével és a mellnagyobbítás árakkal.

Mellnagyobbítás előnyök

A mellnagyobbítás az esztétikai jellegen túl számos olyan lelki, pszichológiai és egészségügyi hatással rendelkezik, melyek rövid idő alatt, hosszú távra pozitív irányba változtathatja az életminőséget.
Csak, hogy néhány példát említsünk:

 • A megemelt, megnövelt keblek jobban mutatnak a különböző divatos ruhákban, fürdőruhákban és fehérneműkben, melynek köszönhetően újra magabiztos lehet.
 • A mellnagyobbítással javulhat a testtartása, ezzel pedig csökkenhetnek a hát- és a váll fájdalmai.
 • A formás, telt mellek elégedettséggel fogják eltölteni, melynek köszönhetően pozitív testképet alakít ki önmagában, így érve el a külső-belső egyensúlyt.
 • A mellek megnagyobbítása segíthet az aszimmetria megszüntetésében is, illetve a szülés és szoptatás utáni változások korrekciójára is lehetőséget ad.

Mellnagyobbítás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Mellnagyobbítás típusai

A mellnagyobbítás jelenleg háromféle módszerrel végezhető. A legnagyobb különbséget a típusok között a megnövelt mellek fenntarthatóságának időtartama jelenti. További eltérések mutatkoznak még a beavatkozás komplikáltságában, a felhasznált eszközökben, anyagokban, valamint a költségekben.

Mellnagyobbítás implantátummal

Ezzel a módszerrel tartható fenn legtovább a mellnagyobbítás, hiszen a mellimplantátum mérete nem változik. Ezzel a technikával természetes hatású, az illető alakjához tökéletesen illeszkedő méret alakítható ki.  A műtét altatásban történik, melynek során a sebész apró bemetszést ejt a mellek alsó részén, amelyen keresztül behelyezi a korábban közösen kiválasztott mellimplantátumokat.

Tovább a részletekre!

Mellnagyobbítás implantátummal

Mellnagyobbítás saját zsírral

Saját zsíros mellnagyobbítás esetén a test más területéről leszívott zsírt ültetik be a mellekbe, így növelve azok volumenét. Ezzel a módszerrel is természetes formájú marad a mell, a 2-3 milliméteres bemetszések nyoma néhány hónap múlva szinte teljesen elhalványodik. Ez az eljárás a leginkább alkalmas a kisebb mellaszimmetriák korrekciójára.

Többet szeretnék megtudni a saját zsíros mellnagyobbításról!

Mellnagyobbítás saját zsírral

Mellnagyobbítás hyaluronsavval

Ezt a típust lassan felszívódó hyaluronsav - ami egy természetes anyag - injekcióval történő bejuttatásával végzik. Ennek a módszernek a hatása hozzávetőlegesen 18 hónap.
Ez a szolgáltatás jelenleg nem elérhető!

➔ Mellnagyobbítás hialuronsavval

Mellnagyobbítás menete

A mellnagyobbítás menete általában az alábbi négy lépés szerint történik.

 1. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészével megbeszélik, hogy Önnek milyen elképzelései vannak, milyen mértékű változást szeretne. A plasztikai sebész pedig tájékoztatja Önt a lehetőségekről.
 2. A további konzultációkon plasztikai sebésze segíteni fogja Önt abban, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő mellnagyobbítást válassza.
 3. A műtét előtt többféle, az egészségügyi állapotot felmérő vizsgálatot végeznek el helyben, tehát nem szükséges más intézményekbe emiatt elmennie. A vizsgálatok azt a célt szolgálják, hogy műtéte és gyógyulása személyre szabott és komplikációktól mentes legyen.
 4. A beavatkozás körülbelül 1-1,5 órán keresztül tart. A mellimplantátummal történő nagyobbítás altatásban zajlik, a plasztikai varratoknak hála pedig igényesen gyógyuló, szinte láthatatlan hegvonal jelzi csak, hogy a telt formák a plasztikai sebész szikéjének köszönhetőek.

Mellnagyobbítás után mi történik?

Mellnagyobbítás után egy éjszakát, maximum 24 órát a klinikán kell tölteni. Ez idő alatt kipihenheti a műtétet, orvosi megfigyelés alatt áll és teljes ellátásban részesül.

A beavatkozás másnapján sebésze megvizsgálja, és ha mindent rendben talál, felhelyezi a vízálló kötést, ezzel kényelmesebbé téve a felépülés idejét.

Ezen kívül kap egy speciális melltartót, amit 4 hétig kell viselnie. Ez megtartja a melleket, ezáltal csökkentve a fájdalmakat és segítve a megfelelő gyógyulást.

A heggyógyulás stimulálására hegkezelő krémek használatát fogja javasolni a szakorvos.

Mikor kell kontrollra menni?

Az első és második hét után kontrollon kell megjelenni, hogy a sebész megvizsgálja, minden rendben van-e. Varratszedésre nincs szükség köszönhetően a felszívódó varratoknak.

A műtét utáni első két hét kritikus a gyógyulás szempontjából, így fontos, hogy stresszmentes környezetet teremtsünk, és ne végezzünk semmilyen megerőltető fizikai munkát.

Ezek után fokozatosan visszatérhet a régi életmódjához, és három hét elteltével kevésbé terhelő testmozgás is lehetséges. A szaunázást, a szoláriumozást és a közvetlen napfényt nagyjából két hónapig kerülni kell.

A hegek teljes gyógyulási ideje 6 hónap és 2 év közé esnek.

További műtét utáni kérdésekről, munkába visszatérésről és sportolástól itt olvashat.

Mellnagyobbítás árak

A mellnagyobbítás árak 1.100.000 és 1.360.000 forint között vannak - kedvezményesen - a kiválasztott implantátum fajtától függően. A kerek implantátumok az alacsonyabb, az anatómiai implantátumok a magasabb árhoz vannak közelebb.

A klinikán minden esetben egyedi árajánlat készül, amelyet a plasztikai sebész a konzultációkon ismertet majd Önnel.

Mit tartalmaz ez az összeg?

Ebben a díjban benne van

 • a megelőző vizsgálatok (bizonyos feltételek teljesülése esetén),
 • a műtét díja,
 • az altatás,
 • az implantátumok ára,
 • a műtétet követő megfigyelés és ellátás,
 • továbbá a speciális szorító melltartó ára is.

Fizetni készpénzzel, bank- és hitelkártyával is lehet.

Mellnagyobbítás részletre

A mellnagyobbítás részletre történő kifizetésére is van lehetőség! Ezzel kapcsolatban további információt az ingyenes konzultáció keretében tudnak adni.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes mellnagyobbítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Mellnagyobbítás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.