Hova kerüljön a mellimplantátum?

Ismerje meg a témát közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Sokféle információ kering az interneten, hogy hová kerülhet behelyezésre a mellimplantátum. A különböző behelyezési formáknak mind megvan az előnye és a hátránya, habár egyes oldalak inkább egy-egy módot részesítenek előnyben. A valóságban azonban nincs egy fajta jó megoldás, a technikákat az egyén testi adottságokhoz kell igazítani, hogy a páciens a legmegfelelőbb eredményt kapja. Ebben a cikkben összefoglaljuk a mellimplantátumok különböző beültetési formáit, hogy melyiknek milyen előnye, hátránya van és hogy kinek melyik módszer ajánlott a mellnagyobbításhoz.

Garanciális mellimplantátumok beültetése kedvezménnyel, ingyenes konzultációval. Ismerje meg az akció részleteit!

Mitől függ a mellimplantátumok behelyezésének fajtája?

A mellimplantátumok behelyezésének fajtája sok különböző tényezőtől függ. Ezeket az ingyenes konzultáció során mind meg tudja beszélni a szakorvossal, aki mindent figyelembe véve fogja elkészíteni az Önnek legmegfelelőbb tervet. A behelyezés fajtája függ a páciens testsúlyától és testi adottságaitól, az implantátum méretétől és fajtájától, életmódtól, például, hogy az illető mennyire aktív fizikailag, illetve, hogy tervben van-e gyerekvállalás. A páciens céljai és elvárásai is nagyban befolyásolják a végeredményt, ezért érdemes a szakorvossal minél részletesebben megosztani ezeket.

Plasztikai műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Hova kerülhet a mellimplantátum mellnagyobbításkor?

Az implantátumos mellnagyobbításnak három fajtája létezik. Ez azt jelenti, hogy háromféleképpen történhet az implantátum behelyezése: mellizom alá, mellizom fölé és a mirigyek alá, vagy pedig részlegesen az izom alá.

Mellimplantátum beültetése izom alá

A mellimplantátum beültetése kerülhet teljesen a mellizom alá; ezt a technológiát más néven submuscular vagy subpectoral módszernek nevezik. Ez a módszer azok számára ideális, akik viszonylag kevés mellszövettel rendelkeznek. A mellimplantátum gyűrődésének, hullámzásának kialakulására ebben az esetben a legkisebb az esély. Az implantátumot nem csak a bőr, de az izom is takarja, ami természetes hatást kölcsönöz. Továbbá azért is előnyös, mert a mellizom védi az implantátumot a külső hatások ellen, illetve az izom természetes támaszt nyújt az implantátumoknak. A módszer hátránya, hogy az implantátumok természetes elhelyezkedése jóval több időt vesz igénybe, mint a többi módszernél és a felépülés is lényegesen tovább tarthat.

Mellimplantátum beültetése izom fölé és az emlőmirigyek alá

A mellimplantátumok beültetése a mirigyállomány alá az egyik leggyakoribb. Ez a legegyszerűbb módszer, ami a legkönnyebben végrehajtható, és ez jár a legrövidebb felépülési idővel is. Azok számára jelent optimális megoldást, akiknek nem kell túl nagy számmal emelni a kosárméretet, mert a mell csak enyhén megereszkedett és ezt szeretnék mellfelvarrással korrigálni. Ehhez a fajta műtéthez megfelelő mennyiségű szövetállománnyal kell rendelkezni a páciensnek, hogy az kellőképpen fedje az implantátumot és ne alakuljon ki egyenetlenség. A módszer további előnye, hogy kis bemetszéssel jár, így a hegek szinte alig fognak látszódni. Továbbá ebben az esetben a mellimplantátumok kevésbé fogják akadályozni a mellizmok mozgását. 

Garanciális mellimplantátumok beültetése kedvezménnyel, ingyenes konzultációval. Ismerje meg az akció részleteit!

Mellimplantátum beültetése részlegesen az izom alá

A mellimplantátumok beültetése kerülhet részlegesen a mellizom alá és részben a mellszövetek alá. A két módszer kombinálását más néven dual plane technikának hívják. Esztétikai szempontból előnyös, mivel így kevésbé látszódik az implantátum esetleges fodrozódása és a mellek természetes esése is jobban megőrizhető. Ez a fajta beültetés kisebb kockázatot jelent a tokzsugorodás kialakulásával szemben, mint a többi, illetve a mammográfiai felvételek is jobban olvashatóak a jövőben. Azonban nem ajánlott ez a technika, ha az illető nem rendelkezik elegendő zsírszövettel a mellekben. 

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Kapcsolódó cikkeink


Tokzsugorodás Ismerje meg a témát közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció

Tokzsugorodás

Mellnagyobbítás plasztikai műtét nélkül - Lehetséges? Ismerje meg a témát közelebbről és

Mellnagyobbítás Plasztikai Műtét Nélkül – Lehetséges?

Tubuláris emlőMinden, amit tudni érdemes a csőmellekrőlIsmerje meg a témát közelebbről és

Tubuláris Emlő » Minden, Amit Tudni Érdemes A Csőmellekről
Plasztikai műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.